hvordan man kan tilslutte op flere skærme , når de skal sættes ind det samme sted

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-23

Tilføje en ekstra skærm til din computer setup findes på de fleste computere i de sidste par år . På nogle desktops (og alle laptops ) , dog skal du først nødt til at tilføje endnu en port til din computer for den anden skærm . Nogle stationære computere kan opgraderes ved at tilføje et andet grafikkort , eller erstatte den første , med laptops og med skriveborde , der ikke kan opgraderes med et andet skærmkort , skal du bruge en USB- skærm adapter for at tilføje en monitor <. h4 > Du skal bruge:
Skruetrækker
. Udskiftning laptop harddisk .

1 .
Afgør, om dit stationære computer kan være internt opgraderes til en anden skærm med en ny video -kort. Dette vil afhænge af din computer , så skal du kontakte producenten kundeserviceafdeling for nøjagtige oplysninger om din model .
2 .
Vælg et internt skærmkort baseret på dine behov for den anden skærm . ( Spring dette trin , hvis du har en stationær som ikke kan opgraderes eller en bærbar computer , og gå til Trin 3 . ) Et billigere kort vil fungere fint for de grundlæggende computer opgaver , men du kan få brug for en dyrere grafikkort til computerspil eller videoafspilning og redigering .
3 .
Vælg en USB- skærm adapter . ( Spring dette trin , hvis du kan bruge et desktop grafikkort opgradering . ) Hvad med intern grafikkort , USB-skærm adaptere varierer i pris og magt , så vælg den ene baseret på din forventede anvendelser af den anden skærm .
4 .
Installer interne kort , eller tilslut USB- skærm adapter . Begge er designet til at gøre det muligt for slutbrugeren at opgradere uden et servicekald .
5 .
Vedhæft en anden skærm til den nye video port .


Previous:hvordan man omformatere MMC-hukommelseskort fra en virus Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change