hvordan man kan udføre fejlfinding på en Dell XPS 410 uden tastatur på Windows opstart

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-04

Dell XPS 410 er en stationær computer , der kører Windows-baserede operativsystemer. Når du starter computeren op , kan du se en lille hurtig angivelse af computeren har ikke fundet et tastatur . Dette problem er normalt , fordi tastaturet ikke er tilsluttet korrekt . Du kan løse problemet i et øjeblik eller to uden hjælp af en computer tekniker

Du skal bruge: .
Dell XPS 410
. Udskiftning batterier ( hvis du bruger trådløst tastatur ) .


1 .
Strøm computeren ned . Hvis du ikke kan nå Windows start-up skærm , udføre en hård lukket ved at holde power -knappen , indtil computeren slukker .
2 .
Tag tastaturet fra bagsiden af din computer . Tilslut det , og sørg for at kablet er sat helt ind i computeren . Genstart computeren, og vent på computeren til at starte .
3 .
Hvis du har et USB -drevne tastatur og tilslutte den igen ikke kunne løse problemet , skal du lukke computeren ned igen og tilslut tastatur kablet til en anden USB- port . Sommetider USB -porte kan dø , så ændrer tilslutningsport kan korrigere dette problem . Hvis du bruger en ældre PS /2 controlled- tastatur , kan du ikke skifte til en anden port ( fordi computere leveres med en PS /2 port ) . Men du kan købe en PS /2 til USB adapter , der lægger på enden af tastaturet kabel . Indsæt PS /2 stikket i adapteren , så du sætte USB- enden af kablet i en USB -port på computeren .
4 .
Hvis du har et trådløst tastatur , skal du kontrollere batterierne . Batterierne er lavet til at holde i et par år , men til sidst batterierne dør ud . Udskiftning af batterierne tillader computeren at finde tastaturet , når det støvler op igen. Nogle tastaturer har et batteri måler indbygget i tastaturet , der viser den mængde strøm tilbage . Hvis der ikke måler er indbygget, kan du udskifte batterierne ved blot at fjerne de nuværende fra bagsiden af tastaturet .


Previous:stregkode scanning oplysninger Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change