hvordan man løser microSD -kort problemer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-15

MicroSD-kortet format er en meget bærbar type flash- hukommelse . Det har den samme form som de større SD og miniSD -format , men har det laveste fysiske størrelse af de tre typer af SD hukommelseskort . Den MicroSD er almindeligt anvendt til at øge intern hukommelse i enheder som mobiltelefoner og digitale medieafspillere . Hvis du oplever problemer med dit MicroSD kort , der er masser af måder at løse fælles problemer brugere kan opleve med MicroSD -kort
1 .
Formater SD-kortet . Hvis du ser en fejl, der viser, at der er problemer adgang til eller skriver data til kortet , er der sandsynligvis et problem med kortets formatering . Indsæt microSD-kortet i den enhed, du vil bruge, og derefter køre den formatering hjælpeprogram. Hvis du forsøger at bruge microSD på en computer , skal du åbne "Denne Computer " i menuen til højre-klik på kortet , og åbn derefter "Egenskaber " i menuen for at køre formatering hjælpeprogram. Bemærk : formatering dit MicroSD kort vil slette alt indhold .
2 .
Prøv at bruge en anden adapter . Hvis du bruger en MiniSD adapter til at gøre kortet læsbart i en anden enhed , så prøv med en standard størrelse adapter .
3 .
Sørg perifer kortlæsere er tilsluttet direkte til en computer . Hvis du bruger en perifer kortlæser og få den forbundet til en ekstern hub , kan computeren ikke være i stand til at læse kortet korrekt . Tilslut kortlæseren direkte til computeren og derefter prøve at få adgang til kortets indhold igen .
4 .
Sørg skrivebeskyttelse er slukket. Ligesom alle andre SD -kort , har MicroSD kort en skriver beskyttelse switch , der kan forhindre nye data bliver gemt på kortet . Kig på den side af kortet . Hvis denne parameter er i " on "position , skal du skifte det til "Off " , og derefter indsætte kortet .


Previous:Hvordan kan jeg pakke min bærbare ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change