hvordan man opbygger en bærbar computer holder til en bil

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-09

Hvis du gør en masse arbejde på vejen , du ved hvor ubehageligt det er at bruge en bærbar computer i bilen . Sidder den bærbare computer på passagersædet er ikke en god langsigtet løsning og står som dem politifolk har i deres køretøjer kan være ganske dyrt . Med en lille smule tid og tænkte du kan bygge en bevoksning af dine egne for et lille beløb

Du skal bruge:
PVC rør
. Cinch stropper .
Trådhylde .


1 .
Find flere stykker af PVC rør til brug for standen . Et stykke skal passe perfekt i kopholderen i fronten af bilen .
2 .
Saml PVC-roer , så det strækker sig fra kopholderen til en praktisk beliggenhed i køretøjet . Dette vil afhænge af den type køretøj du har, og hvilken slags , hvis interiør værelse er til rådighed . På mindre køretøjer Stativet skal have flere PVC samlinger , der gør det muligt at dreje ud af førerens måde , mens større køretøjer standen kan bare forlænge lige op .
3 .
Find en ledning hylde , der er stort nok til at rumme din bærbare computer . Hylden skal ikke være flad , men den type hylden , der er buet , næsten som en kurv med kun to sider ( en kort en i front og en længere en i ryggen ) .
4 .

Sæt trådhylde til toppen af PVC rør . Brug et stykke PVC , at stigninger i diameter ( som en tragt ) kan hjælpe med stabilitet . Cinch stropper er en god måde at fastgøre hylden til rørene . Før stropperne gennem bolthuller i PVC og omkring en af de ledninger på hylden , og stram derefter hele vejen .

gode råd og advarsler


  • Sørg standen er stærk nok til at holde din bærbare computer , før du bruger den til at holde den bærbare , mens du kører .


  • Previous:hvordan du tilslutter en æble filmisk skærm til en pc Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change