hvordan man opbygger en bærbar computer som en PVR

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-21

PVR er blevet fremherskende i de seneste par år på grund af deres evne til at fusionere underholdningen kapacitet et fjernsyn og en DVR , samt produktiviteten i en computer til en enhed . Desværre , der er udpeget PVR eller Media Centers kan koste over $ 1500, hvilket kan være en smule for dyrt for den gennemsnitlige forbruger . Der er en mere overkommelig og praktisk metode til at skabe en PVR bruge din eksisterende bærbare computer . Det er vigtigt at overveje forskellige faktorer , når du tænder din bærbare computer til en PVR .

Du skal bruge:
Bærbar computer
. Ekstern USB-tv -tuner .
Media Center ansøgning.


1 .
Tilslut en ekstern harddisk på mindst 500 GB ( gigabyte ) til din bærbare computer. En stor kapacitet eksterne harddisk kan du gemme alle dine medier på ét sted og giver dig mulighed for nemt at organisere det . Må ikke opbevares mange af dine videoer på din bærbare computers primære harddisk , som du hurtigt vil fylde drevet og potentielt reducere computerens ydeevne .
2 .
Køb en ekstern tv-tuner til din bærbare . Købe en ekstern tuner er afgørende, da de fleste interne tuner er for store og vil ikke passe i din bærbare computer krop . Ved hjælp af en TV- tuner giver dig mulighed for at afspille og optage dine favorit tv- programmer ligesom en DVR . Der er en række muligheder på markedet, der vil være egnet til at tilslutte op til din bærbare computer ( se Resources ) . I øjeblikket er dog, at ATI Digitalt kabel -kort tuner er det eneste stykke hardware på markedet, der vil vise og optage tv- shows i fuld High-definition .
3 .
Installer en Media Center anvendelse af eget valg ( se Resources ) . Hvis du er en Windows-pc bruger så har du allerede Windows Media Center præ-installeret på din maskine . Brug denne software til at se og optage dine foretrukne tv- shows. Overvej at købe et alternativt program , såsom Beyond TV ( MSRP : $ 99, som i 2010) , hvis du ønsker at integrere ikke-Windows specifikke medieformater , såsom Xvid og Matroska video formater, i dit mediebibliotek <( mkv . ) . br >


Previous:hvordan man finder ud af, hvad bundkort jeg har Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change