hvordan man opbygger en grøn pc

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-02

Du kan ikke vide det , men din computer kan være en af de største energi hogs i dit hjem . Hvis venstre kører , kan det tilføje op til $ 50 til din månedlige magt regningen . Computere er også de mest sofistikerede enheden i dit hjem , lavet af komplekse dele , der truer miljøet . Her er hvordan man kan minimere dine carbon footprint og deponering indvirkning
1
Få en effektiv strømforsyning . " De 80 Plus " -program test strømforsyninger og certificerer de mest effektive . Det kan spare dig over 80 kW af sig selv .
2 .
Brug en bly-fri harddisk . De fleste af de store mærker har en " grøn " løsning for deres harddiske . Disse bruger mindre energi , fordi de har færre fade og har særlige software, der giver dem mulighed for at bevæge sig mindre . De optræder lige så godt som normal drev og er fremstillet af ugiftige dele .
3 .
Invester i de nyeste dele . Hukommelse og bundkort fabrikanter har fået om bord på energieffektive vognen , hvilket resulterer i stigende grønne dele byggeri og energiforbrug . Forkæl dine instinkt til at gå med top-of-the- line produkt , som de energibesparelser vil betale for merpris over maskinens levetid .
4 .
Brug en bærbar processor i dit skrivebord . Hvis resultaterne ikke er din højeste prioritet, ved hjælp af en processor designet til en bærbar computer i din pc betyder enorme energibesparelser. Selvom de er dyrere , mobile processorer, der ikke blot bruger mindre strøm , når du kører . De har også særlige dvale tilstande , når de ikke er .
5 .
Opret en strømbesparende planen. Alle Microsoft -operativsystemer feature " strømbesparelser planer . " Under kontrolpanelet , bør der være et ikon der hedder " strømstyringsmuligheder . " Dette vil få forudindstillede muligheder for strømforbrug . Eksperimenter med forskellige indstillinger , indtil du finder den rette balance mellem ydelse og strømbesparelser .

gode råd og advarsler


 • Den største enkeltstående beslutning, du kan gøre , kan være at give afkald på desktop helt og få en bærbar computer . Disse er bygget til at være energieffektive allerede .
 • Det er bedre for miljøet og din tegnebog for at holde den computer, du har ret , at købe en helt ny . Hvis din computer kører OK , kan du overveje at opgradere de enkelte dele , som er nødvendigt i stedet starter forfra med en ny maskine .


 • Previous:hvad er thinkpad X61 ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change