hvordan man tilføjer en dato til en print på en kanon s5

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-11

Canon PowerShot S5 er en 8,0 megapixel digitalkamera med en 12x optisk zoom . Det producerer dybt detaljerede billeder , men mangler en funktion , der kan være vigtige for nogle brugere-evnen til at tage billeder med dato og klokkeslæt trykt på billedet. Der er en måde at omgå denne , men ved hjælp af et Canon-software program kaldet ZoomBrowser . Denne software giver brugerne mulighed for at tilpasse deres billeder før udskrivning dem ud
1 .
Klik på ZoomBrowser ikonet på skrivebordet for at åbne programmet .
2 .
Klik på "Udskriv ", som ligger i menuen til venstre side af ZoomBrowser skærmen .
3 .
Klik på " One Photo per Page Print " valg i drop-ned " Udskriv " i menuen .
4 .
Klik på det billede, du vil udskrive , og vælg " Printer og Layout Indstillinger ".
5 .

Vælg de udskriftsindstillinger og sidelayout , du ønsker for dit billede . Klik inde i felterne ud for " Shooting Date " og " Shooting Time . " Marker den tekst farve til dato og klokkeslæt .
6 .
Kig på nederste højre hjørne af billedet for at få vist , hvordan billedet vil se ud med dato og klokkeslæt . Hvis alt er korrekt , skal du klikke på " Print " knappen i øverste venstre hjørne . Vent til billedet skal udskrives .

gode råd og advarsler


  • Vær opmærksom på , at ændringerne ikke gemmes til billedet . Hvis du ønsker at aftryk dato og klokkeslæt på billedet på et senere tidspunkt , skal du gentage disse trin igen .


  • Previous:hvordan man rent sider i en HP LaserJet 2500 Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change