hvordan man wrap en kopimaskine til transport

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-08

Hvis dit kontor flytter til en ny placering , er det vigtigt at beskytte dine computere , kopimaskiner og printere i transit . Flytte disse delikate stykker udstyr er ikke så simpelt som at flytte møbler-disse ting skal have særlig beskyttelse for at undgå skader , mens de bliver sendt til en ny placering . Forberedelse af din kopimaskine ordentligt før forsendelsen bidrage til at sikre , at den ankommer til sit nye hjem i god behold

Du skal bruge: .
Målebånd
Tæpper.
Bobleplast .
Palle .
Pakning tape .
Rope .


1 .
Mål dimensioner kopimaskinen . Du vil kende længden og bredden af enheden for at få en passende størrelse palle .
2 .
Få en palle , der vil passe kopimaskinen med mindst fire eller fem inches til ekstra på hver side . Løft forsigtigt kopimaskinen på pallen .
3 .
Tag tonerkassetten ud af printeren , og pak det ind i bobleplast . Flytning af kopimaskine med toneren indeni kunne få det til at lække og ødelægge kopimaskinen .
4 .
Tag en stor rulle bobleplast , gå rundt i kopimaskinen og wrap hele kopimaskinen i bobleplast . Sørg for hele kopimaskinen er omgivet af bobleplast , og fastgør derefter det med pakketape .
5 .
Place gamle tæpper rundt kopimaskinen til at yde ekstra beskyttelse i transit . Sørg for, tæpper dækker hele overfladen af kopimaskinen . Fastgør tæpper til reb til at holde dem på plads .

gode råd og advarsler


  • Før du starter , skal du fjerne alle ledninger , papir bakker og andet tilbehør og pak dem forsigtigt i bobleplast . Vær sikker på at holde det hele sammen , så genmontering bliver så let som muligt .


  • Previous:hvordan man kan adskille en sony bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change