det grundlæggende i en farve - kodet computerens tastatur

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-04-10

Farvekodede tastaturer er normalt beregnet til børn og dem, der lærer at skrive . De letter skrive i et par måder : at gøre læring mere imødekommende og sjov , hvilket gør tasterne større og skrifttyper nemmere at læse , fremhæve bestemte bogstaver , og mønstre farverne i henhold til finger indsats på tastaturet . Disse tastaturer varierer i forhold til de anvendte farver, mønstre af farver og indretning af bogstaverne på tastaturet .

mere imødekommende og Fun

Farvekodede tastaturer er beregnet til at gøre at lære at skrive mindre skræmmende for langsom typers . De anvendte farver er grundlæggende og velkendte : gule , blå og røde-alle primære farver . De er meget i modsætning til visse tastaturer , som Alienware tastatur , som er slank, mystisk , og forsætligt truende ud .

Større Keys og skrifttyper

Større taster og skrifttyper er også et fælles træk ved farvekodede tastaturer . DataCal , en farve-kodet tastatur producent , for eksempel sælger tastaturer med 1- tommer-dækkende nøgler . Den skriftstørrelser , også er større for at matche de større taster . Hertil kommer , farven kontrasten mellem tasterne-mørk skrift på en lys-farvet nøgle eller lys skrift på en mørk-farvet nøgle-hjælper brugeren med at finde den rigtige nøgle

fremhæve bestemte Keys

En af de . sværeste dele af at lære at skrive er at huske hvor alle tasterne på et tastatur , og finde dem med fingrene . Farvekodede tastaturer løse dette problem ved at gøre farven på bestemte taster forskellig fra nærliggende taster. Chester Creek , en anden farve-kodede tastatur producent , for eksempel , skifter farverne på "E " tasten og " A " nøgle fra de omkringliggende farver , fordi disse vokaler er så ofte brugt på engelsk.

Tilknytning Fingers med bogstaver

Nogle farvekodede tastaturer er designet til at lette brugerne i at lære at bruge alle deres fingre til at skrive . I standard -metoden , begynder fingrene på venstre hånd på " A ", " S ", " D " og " F " tasterne , og i den højre hånd begynder på " J ", " K ", " L , " og semikolon nøgler . KeyRight , en anden farve-kodede tastatur producent , gør alle de breve , der kontrolleres af den venstre pinky finger rød , så brugeren vil straks se, hvilke nøgler bør strøg med venstre pinky finger .


Previous:nothing Next:typer af RAM til en desktop 

Kommentarer

Code:
change