Dell Latitude D600 oplysninger

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-09

Dell Latitude D600 var en bærbar computer fremstillet til hjem og personlig brug af Dell i 2002 . Latitude D600 er ikke længere købes gennem Dell , da de fleste af teknologien installeret i maskinen er forældet . Brugt D600 bærbare computere kan findes via computer forhandlere . Selvom gamle , er Dell Latitude D600 , der kan fungere som en personlig computer og kan køre mange standard produktivitet ansøgninger

Operating System

Windows XP kommer pre-installeret på Dell Latitude D600 . Windows XP kan køre en bred vifte af applikationer og er et ideelt styresystem til hjemmet eller erhvervsmæssig brug . Opdatering af pre-installerede version af Windows XP til den nyeste Windows XP Service Pack vil øge ydeevne Latitude D600 og hjælpe med at forhindre skadelig software i at få adgang følsomme filer på maskinen .

Processor

Dell Latitude D600 bruger en Intel Pentium M processor , der kan fungere ved hastigheder fra 1. 3GHz til 1. 8GHz , afhængigt af den installerede processor modulet . Pentium M chippen er optimeret til mobile computerløsninger og hjælper med at spare strøm uden at tage en performance tab , mens den bærbare computer kører på batteriet .

Hukommelse

Dell Latitude D600 leveres som standard med 128 MB 266MHz DDR SDRAM og er designet være let opgraderes . Hukommelsen bugten på bunden af computeren er let at få adgang til og indeholder to DDR SDRAM stik . Hver stik er i stand til at støtte en 266MHz hukommelsesmodul på op til 1 GB kapacitet , som giver dig mulighed for at opgradere computeren med et maksimum på 2GB RAM .

Hard Drive

kapacitet af harddisken installeret i Latitude D600 varierer afhængigt af model , men det installerede harddisk kan opgraderes ved at erstatte den med en større kapacitet , 3,5- tommer bærbar harddisk . En Latitude D600 , indeholder en modulær bay og leveres standard med en cd-rom installeret drev . Den standard CD-ROM modulære drev kan fjernes og erstattes med en CD-RW drev , en DVD-ROM eller DVD-RW drev , eller en modulopbygget batteri for længere batterilevetid .

Batteri

Latitude D600 laptop er drevet af en 4. 460-mAh lithium- ion batteri , når den ikke er tilsluttet en AC- strømforsyning . Under batteriet , holder den bærbare computer omkring tre til fire timer . Latitude D600 's batterilevetid varierer afhængigt af brug , strømforbrugende opgaver , såsom at se film og spille videospil vil forkorte batteriets levetid , mens strømbesparende opgaver , såsom tekstbehandling og lette brugen af Internettet vil forlænge batteriets levetid .


Previous:nothing Next:fordelene ved udvidelsessokler 

Kommentarer

Code:
change