Hvordan arbejder jeg med bluetooth på en ældre mac ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-09

De fleste Mac- computere i løbet af de sidste mange år har en indbygget Bluetooth -receptoren . Dette omfatter nogle af de Mac -modeller , der ikke længere bygges . Men , hvis du har en meget gammel Mac-computer , kan det forud for Bluetooth- teknologi . Heldigvis , kan du tilføje denne forbindelse via en Bluetooth -adapter , så du kan stadig bruge alle de trådløse enheder på dit gamle computer

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en


. 1 .
Slut Bluetooth- adapteren i en af USB-portene på computeren . Et lys vises på Bluetooth -adapteren , der betyder den er klar til brug .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . I et øjeblik cd-ikonet vises på skrivebordet . Dobbeltklik på denne for at starte installationsguiden . Når åbne , skal du følge den korte sæt vejledningen for at installere driveren .
3 .
Luk Mac , og genstart den . Et nyt ikon vises i øverste højre hjørne af skærmen . Det er på Bluetooth-ikonet .
4 .
Klik på Bluetooth- ikonet og tænde den . Bluetooth-adapteren søger nu efter en Bluetooth- enhed i området . Hvis den opdager en , enheden vises på en liste . Vælg enheden , og indtast derefter den firecifrede par kode findes i enhedens brugervejledning . Klik på " Connect " og hardware er parret med Mac-computer . Du kan nu begynde at bruge hardwaren via den trådløse forbindelse .


Previous:nothing Next:hvordan man kan få adgang til min eksterne hukommelse 

Kommentarer

Code:
change