RAM-drev information

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-31

Random Access Memory , eller RAM , som regel bruges som en form for korttidshukommelse , som er beregnet til at give umiddelbar adgang til oplysninger , som en computer der forventes at have behov for . Men i sjældne tilfælde er det brugt som en form for langtidshukommelse kaldes en RAM -drev . RAM er normalt ikke i stand til at lagre hukommelse i lange perioder , men RAM drev finde måder at komme omkring denne begrænsning

Historie

Eksistensen af RAM -drev er ikke blevet konsekvent . Den første RAM solgt drevet blev GC-RAM -disk fra Gigabyte . Det kom i 2006 , men var ude af produktion i 2007 . Acard , der har specialiseret sig i niche computer opbevaring , udgav flere RAM -drev i 2009 kaldet 9010 , 9010A og 9010B .

langtidshukommelsen Begrænsninger

RAM drev er ikke almindelige , fordi RAM er en flygtig form for hukommelse . Det betyder, at RAM gemmer kun oplysninger, hvis en elektrisk ladning er anvendt på den. Hvis denne afgift er tabt , er alle de lagrede oplysninger tabt . RAM- drev er i stand til minimere dette problem somewhat gennem brug af en Systembatteriet, som kan give en afgift , hvis en computer er slukket . Batteriet vil ikke vare mere end en dag , men så data tab er altid en risiko , når du bruger en RAM- drev til langtidsopbevaring .

RAM Drive Design

En RAM- drev har en controller , der er med ansvar for drevets funktion og om bord cache lige som wiith en mekanisk drev. Den eneste forskel er lagermedier selv , hvilket er RAM i stedet for en harddisk . RAM- drev omfatter mellem fire og otte RAM slots . RAM- drev er designet til at arbejde, selv om læsset alene delvis kapacitet , hvilket betyder en RAM- drev , der kun har halvdelen af det maksimale antal RAM stik installeret , vil stadig fungere normalt .

Virtual RAM -diske

Mens RAM -drev er hardware , der er en software løsning, der giver et tilsvarende resultat er kendt som en RAM -disk . En RAM- disk , på trods af sit navn , ikke medfører en fysisk disk af nogen art . I stedet er det skabes gennem brug af software , der forbeholder en del af computerens RAM til brug som en virtuel harddisk . Når det virtuelle drev er sat op , kan du bruge det som du ville ethvert andet drev . Men , de begrænsninger af RAM -drev stadig gælder . Dataene på en RAM -disk vil gå tabt , hvis computeren er installeret på nogensinde lukker eller mister magt .

Sammenligning med mekaniske og Solid State Drives

RAM -drev og RAM-diske er hurtigere end mekaniske harddiske med en stor margen . Filer gemt på en RAM- drev i modsætning til en mekanisk harddisk får adgang til mellem to og fire gange hurtigere . RAM- drev og diske har endda en performance fordel frem for de fleste solid state-drev , selv om resultaterne forskellen er meget mindre .


Previous:nothing Next:hvordan man kan finde min AGP -slot 

Kommentarer

Code:
change