Sådan nulstiller du en Compaq Armada M300 til fabriksindstillingerne

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-29

Compaq Armada M300 laptop er et populært valg for både individuelle brugere og virksomhedsejere . Disse modeller er stadig meget udbredt , og i de fleste tilfælde kan de levere fremragende service i mange år . Alligevel er der tidspunkter , hvor de bedste fremgangsmåde er at nulstille computeren til dens oprindelige fabriksindstillinger . Når computeren er ramt af en virus , eller når operativsystemet er korrupt , genoprette den bærbare computer til sin fabrik oprindelige tilstand er ofte den bedste måde at gå

Du skal bruge: .
Armada M300 .
Gendan CD .
Operativsystem CD .
Ekstern harddisk eller tommelfinger drev .


1 .
sikkerhedskopiere alle dine data til en tommelfinger drev eller ekstern harddisk . Restaureringen proces vil ødelægge alle data på computeren .
2 .
Anskaf en restaurering cd fra HP . Restaureringen CD kommer med de grundlæggende genoprette cd'en og et operativsystem -cd.
3 .
Sæt genoprette cd'en i cd- eller dvd -drevet og lukke Armada M300 . Tryk på afbryderknappen for at tænde den bærbare computer igen .
4 .
Vent på bærbare til at starte fra cd'en , og bekræfte, at du ønsker at formatere drevet. Indsæt operativsystem -cd'en, når du bliver bedt om . Den bærbare computer vil genstarte automatisk, når restaureringen er afsluttet .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en Dell OptiPlex 110 at udskifte dele 

Kommentarer

Code:
change