Sådan nulstiller et styresystem på en doneret computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-20

Hvis du er donere en gammel computer til velgørenhed , er det vigtigt at tørre harddisken , og fjern eventuelle personlige data fra pc'en . Og hvis du køber en brugt computer , er det vigtigt at genindlæse den til fabriksindstillingerne. Dette vil sikre , at computeren ikke længere indeholder nogen personlige oplysninger , der tilhørte den tidligere ejer . Nulstilling af operativsystemet og genskabe han computer vil tage en time eller deromkring , men det er vel værd han ekstra indsats

Du skal bruge: .
Computer
Gendan CD .
Operativsystem CD .


1 .
Tjek de punkter, der fulgte med den anvendte computer . Kig efter en gendannelse cd og operativsystem -cd'en.
2 .
Kontakt producenten af computeren for at få oplysninger om bestilling af en gendannelse cd og operativsystem cd-sæt . Der vil være et mindre gebyr for disse cd'er , men prisen er generelt rimelig .
3 .
Indsæt han genoprette cd i computerens cd- eller dvd-drev , så slukke for computeren og tænde den igen. Vent til computeren til at starte fra cd'en .
4 .
Bekræft at du ønsker at formatere harddisken og gendanne computeren . Vent på, at formateringen skal udfylde og derefter indsætte operativsystem-cd . Vent til operativsystemet skal geninstalleres .
5 .
Log på Internettet og gå til windowsupdate. com site . Hent og installer alle opdateringer , før du bruger din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan flytte mac filer til en zip -drev 

Kommentarer

Code:
change