computere i uddannelse og erhvervsuddannelse

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-18

Fortsat fremskridt i computere og inden for informations -og kommunikationsteknologi skaber en ændring i uddannelse . Nye computere såsom bærbare computere , tablet-pc'er , PDA'er og andre mobile enheder gør web-baseret uddannelse og fjernundervisning kurser mere effektive og opnåelige for alle og har potentiale til at øge kvaliteten af klasser

funktioner

Computere forbindelse folk til andre rundt om i verden , uanset hvor de befinder sig . Web-baseret træning giver studerende og ansatte til at modtage information om uddannelse helt on- line , hvilket giver dem mere fleksibilitet til at indstille deres egen tidsplan og gennemføre en uddannelse på deres egen tid . Bærbare computere og tablet-pc'er give studerende mulighed for at kommunikere lettere med deres lærere og kammerater både i og uden for klasseværelset . Med en bredere vifte af information tilgængelig på vandhanen af et tastatur , gør computere er det lettere for studerende til forskning på egen hånd , der fører dem på vej til at blive livslang lærende .

Fordele

Træning eller arbejder hen imod certificering på internettet giver flere studerende mulighed for at tage kurser , de er interesserede i. For eksempel kan en high school i en lille by tilbyder et begrænset antal sprogundervisning for studerende til vælge imellem. Men med fjernundervisning kurser der kan være til stede på en computer , har de studerende mulighed for at tage japansk, arabisk eller andre sprog klasse , de ønsker . Computere skabe lige vilkår , så folk en mere lige mulighed for at modtage den samme undervisning og uddannelse .

Potentielle

Computer applikationer og software har mere at byde på end bare tilslutning , men også udstyre computere og deres brugere med en overflod af nye redskaber , der fører til mere interessante lektioner , projekter og opgaver . Multi-media effekter som video-og audio gør klasser mere interaktiv , som hjælper lærerne nå en bredere vifte af elever , og også hjælper eleverne ophold mere fokuserede og interesserede i lektion eller uddannelse ved hånden .

Ulemper

Den største klage over den større brug af computere i undervisning og uddannelse er omkostninger, som computere og deres software er ofte dyrt for skoler og forældre . En anden bekymring specielt til web-baseret træning og fjernundervisning kurser er den manglende sociale interaktion , der sker , når eleverne får de fleste af deres uddannelse bag en computerskærm frem for i overværelse af deres kammerater og lærere .

Ekspert Insight

Succesfuld drage fordel af computere i undervisning og kurser kræver mere end blot at købe maskinerne selv . En web-baseret træning emne Rapport fra Wee-Go-Commando Gruppen erklærer, at et vellykket kursus udbydes on-line kræver " en passende teknologi infrastruktur , en klar vision og mål , der understøttes af dens medlemmer , effektive incitamenter til at tilskynde til deltagelse , en kultur , der er understøttende og motiverende , og tilstrækkelig viden og færdigheder til at gennemføre den teknologi . "


Previous:nothing Next:hvordan man spøgelse et defekt drev 

Kommentarer

Code:
change