de bedste små laptops

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-05

Bærbare computere er blevet dramatisk mindre og lettere i løbet af året . Dette er en velsignelse for studerende og forretningsfolk , som lettere kan rejse med deres computere . Mange af disse små bærbare computere pakke en kraftfuld teknologi punch , selv om de vejer under 4 pounds . Der er masser af top ultra-bærbare laptop computere på markedet i dag . Her er nogle til at overveje .

Samsung NC 10- 14GB

Redaktionen på Consumer Reports har længe testet alt fra biler til kaffemaskiner til mikrobølgeovne . Det er ingen overraskelse , at de har brugt megen tid til bedømmelse toppen lille bærbare computere , også . I 202C redaktionen på denne ærværdige publikation gav topkarakter til den 10- tommer Samsung NC 10- 14GB bærbar computer . Computeren har en 160- gigabyte harddisk og en batterilevetid på 7 timer , meget imponerende for en bærbar computer. Maskinen også glat løb , selv ved brug af grafik-intensive programmer , og har et tastatur i fuld størrelse , der er nem at navigere . Video og automatisk kvaliteten er også høj , hvilket bliver stadig vigtigere som forbrugere er mere afhængige af deres bærbare computere til at opfylde deres behov for underholdning .

Dell Latitude E6400

Redaktionen af CNN Money i 2009 anbefalede Dell Latitude E6400 som et af sine bedste små bærbare computere . Redaktionen sagde , at den maskine , som detail for mindre end $ 1. 000 i 202C var en stor lejlighedskøb overvejer de forskellige funktioner, det pralede . Redaktionen anbefales også det som en solid køber til universitetsstuderende på grund af maskinens lave vægt og rimelig pris . Dell Latitude har en 160- gigabyte harddisk , en 2,53 GHz Intel Core 2 Duo processor og 2 GB RAM . Dens 14,1- tommers skærm kan prale af skarpe opløsning til film visning , og dets magtfulde grafikkort giver brugerne mulighed for at køre selv de mest grafiktunge programmer uden at crashe systemet . Redaktionen på CNN Money gav også den bærbare computer bonusser for sin holdbarhed og pålidelighed .

NEC Versa 5060

SmartMoney bedømt NEC Versa 5060 som en af de nemmeste små bærbare computere at bruge. Det skyldes, trods sin lille størrelse , det fungerer meget som et selvstændigt fungerende desktop enhed . Redaktionen på SmartMoney roste maskinens tastatur i fuld størrelse , der ser og føles bare som en standard desktop version . De havde også gode ting at sige om sin krystalklare skærm . Den Versa 5060 nyder også godt af en vægt på kun 5. 6 pounds . Det er også bare 1,5 inches tyk , hvilket betyder, at brugerne kan skrive væk behageligt på fly , i overfyldte busser eller i ryggen på taxier . Endelig er Versa træk , hvad redaktionen på SmartMoney kalde en ukompliceret organ design , det er nemt for brugerne at finde præcis , hvor alt er på denne maskine .


Previous:nothing Next:hvordan man kan finde de bedste stationær computer med masser af fart & harddiskplads 

Kommentarer

Code:
change