docking station udseende oplysninger

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-14

En bærbar computer docking station giver en bærbar bruger med desktop udskiftning muligheder uden at gå på kompromis mobilitet . En docking station kan give dig porte , at din bærbare computer ikke har , duplikere porte, der almindeligvis anvendes og køling muligheder . Docking -stationer varierer i udseende blandt producenterne , men ofte har et lignende setup for havne

almindelige porte

Laptops har begrænset plads til havne , så en bærbar computer docking station kan give ekstra porte , især for USB- enheder .

Havn tilføjelse

Tilslutning periferiudstyr , der ikke bruger USB kræver ofte adaptere . En bærbar computer docking station bliver omkring dette ved at give en grænseflade til at tillade brugen af havne som f. eks en seriel port .

Kølesystemer

Grafisk-og processor-intensive processer kan gøre en bærbar computer kører meget varmt . Nogle laptops har ikke køleeffekt til at overvinde dette, som kan føre til problemer med ydeevnen eller nedbrud . Docking-stationer kan omfatte ventilatorer til at supplere den bærbare kølesystem .

tilbehør

Fælles bruger til bærbar docking -stationer inkluderer tilslutte en mus , et tastatur , printer og skærm . Bortset fra musen , vil en bærbar computer bruger finder det vanskeligt , hvis ikke umuligt , at gennemføre den anden eksterne enheder rundt . Indstille en bærbar computer docking station giver dig mulighed for at overlade alle disse forbundne periferiudstyr , og alt hvad du behøver at gøre er at tilslutte den bærbare computer ind på stationen for at bruge dem . Andre enheder der er fælles for en station omfatte harddisk forbindelser , cd /dvd-drev , og indbygget batteri opladere .

Varmt og koldt Docking

Stationer bruge en af to docking metoder . En " hot dock "henviser til en docking station , der giver dig mulighed for at forlade den bærbare computer på , mens du tilslutter den . En " kold Dock " kræver, at du lukker computeren helt , inden du sætter det . De samme krav gå efter fradocking så godt.


Previous:nothing Next:oplysninger om anti - glare skærm beskyttere 

Kommentarer

Code:
change