fejlfinding af strømproblemer i en bærbar

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-04

På grund af deres portabilitet , kan bærbare computere være yderst bekvemt . Men når din bærbare computer eller bærbare begynder oplever magt problemer, kan det medføre en stor frustration og gøre din computer ubrugelig . Bærbar computer Strøm spørgsmål er næsten altid forårsaget af computerens batteri eller strømforsyning . Uanset hvad , der er nogle fejlfindingstrin, du kan følge
1
Sørg for, at den bærbare computers batteri er korrekt monteret til bunden af din computer . Der henvises til din bærbare manual , hvis du har brug for assistance , der er knyttet batteriet . Hvis batteriet ikke er korrekt monteret, vil computeren ikke opkræve eller kører på batterier .
2 .
Kalibrer din bærbare computers batteri for at løse fælles problemer og forbedre sine resultater . Kalibreringsprocessen indebærer fuldt afløb og derefter helt opladning af bærbar batteri .
3 .
Kig på din bærbare AC -adapter for at sikre, at du bruger den korrekte strømforsyning . Den bærbare computer model nummer skal anbringes tydeligt på AC- adapter . Hvis det ikke passer med din computer , så kunne det være årsag til magten problemer .
4 .
Prøv at slutte din bærbare computers strømforsyning til en anden stikkontakt . Kontroller AC adapteren for at se, hvilket niveau af spænding din laptop model understøtter . Hvis du bruger en udenlandsk adapter eller et inkompatibelt stikkontakt converter , vil den bærbare computer ikke oplades korrekt . Hvis du tilslutter strømforsyningen til en overspændingsbeskyttelse, skal du sørge for overspændingsbeskyttelse er tændt og tilsluttet til en fungerende stikkontakt .
5 .
Kontakt din bærbare producenten for at finde ud af, om din computer er stadig under garanti . Hvis det er , kan fabrikanten være i stand til at udskifte computerens batteri eller strømforsyning , afhængigt af hvilken der er årsag til magten problemer .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer behandling hastighed for en Dell Inspiron 1100 

Kommentarer

Code:
change