fordele ved at bruge en bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-21

De fleste husstande og virksomheder har computere og er online . I en tidsalder , hvor alt bevæger sig i et hurtigere tempo , og teknologien har avancerede , er efterspørgslen af store stationære computere skrumpet . Af samme grund , at folk foretrækker mobiltelefoner over land linjer har bærbare computere er blevet populære . Der er flere fordele ved at anvende en bærbar computer .

Mobilitet

En bærbar computer kan bruges næsten overalt i verden . Mange steder har endda internetforbindelser for offentligheden. Bærbare computere kan bruges i andre lande , på stranden , eller i et telt i din baghave . Med en lang nok batterilevetid , kan der blive arbejdet i løbet af flere timer . En af de bedste funktioner fra en bærbar computer er, at det kan oprette forbindelse til en brugers kontor stationære computer . Ny teknologi giver brugerne mulighed forbinde deres skrivebord til deres laptop fra fjerntliggende steder. Med en mindre RAM bærbar computer, kan hukommelse gemmes ved at tilslutte til en stationær . Dette er et fantastisk værktøj , der gavner den gennemsnitlige person og virksomheder . Det er som at have en stationær pc ret i dit skød overalt du går .

Færre Connections

En af de bedste fordele ved at bruge en bærbar computer er , at der er færre nødvendige forbindelser til at få set- up og kører . Det betyder, at lav-tech folk , der har svært ved at tænde en DVD -afspiller kan bruge en bærbar computer . Den eneste nødvendige stik er det en sluttet til en strømkilde til at oplade batteriet . Men nogle gange batterier til tider kan bruges uden bekymre sig om en ledning . Bærbare computere er ballade og problemfri . De tager så meget mindre plads i forhold til en stationær computer . En desktop har flere snore , der løber som en labyrint gennem bagsiden af computeren , skærm , mus , tastatur , Internet , har osv. Laptops løst flere komplekser af livet for mange mennesker .

Time Saver

En anden fordel til ved hjælp af en bærbar computer er , at mindre tid bliver brugt stirre på en skærm og arbejder , end der bruges på en desktop . Bærbare computere kræver mindre tid at overføre filer . Før laptops , ville mange mennesker har for at gemme og overføre filer via e-mail dem til sig selv , så de kunne få adgang til filer fra ethvert sted . Det kan have fungeret godt , men der var altid usikkerhed, hvis en computer og internettet ville være til rådighed. Med bærbare computere , er alle dokumenter på ét sted , og det sparer tid fra hoppe frem og tilbage fra computer til arbejde computer , og at skolens computer for at finde filer .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en computer for første gang 

Kommentarer

Code:
change