fordelene ved inputenheder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-10

Computerteknologi fortsætter med at udvikle sig og giver folk mulighed for at interagere med computere mere effektivt . En stor del af computer interaktion er gjort mulig ved brug af input devices --- lille elektronisk udstyr, der bruges til at indtaste data eller oplysninger i en CPU . Inputenheder kommer i mange forskellige typer og bidrage til at skabe en bred vifte af opgaver , som en computer kan udrette .

Data Entry

Den computerens tastatur er den mest almindelige computer input device . Dette stykke udstyr leveres i en række former og størrelser --- lige fra tastaturer , som er store og pladskrævende til andre , der er fuldstændig trådløs .

Uanset hvilken form de kan være , de alle tjener et formål --- at indtaste oplysninger i en computer . Den sætter mennesker til at udføre mange opgaver , herunder tekstbehandling , rapportering , database management , programmering og andre data-intensive arbejde .

Brugervenlighed

Når verden dimitterede fra et rent tekst-baseret operativsystem og flyttede til en grafisk brugerflade , musen blev en af de mest anvendte input -enheder . Det er en udvidelse af tastaturet , bruges til at navigere eller interagere med computeren ved at klikke på en knap og manøvrering en markør . Software-applikationer hurtigt blev mere brugervenligt ved at gennemføre peg og klik navigation til at udføre kommandoer i stedet for at huske en kode eller kombinationer af det at udføre funktioner .

peg-og-klik attributter vise sig nyttige i web og gaming applikationer . En mus og tastatur kombination tillader folk at udføre de fleste opgaver , som en computer bliver brugt til.

Interaktivitet

Web-cams gøre databehandling mere interaktive ved at tilføje et visuelt element , mens du kommunikerer med familie , venner eller forretningsforbindelser . Tilføjelse af lyd input gennem brug af en mikrofon gør taler via computeren muligt . Kombinationen af disse to inputenheder gør videokonferencer mulig uden brug af high-end audiovisuelt udstyr .

Andre Fordele

Inputenheder anvendes til en bred vifte af applikationer , herunder design , detailhandel og underholdning . CAD -systemer bruger inputenheder til detaljeret grafik skabelse for arkitektur og industriel design . Stregkode scannere er nu brugt til mange point-of-sale edb -systemer , hvilket gør kassen hurtigere og mere effektiv . Midi tastaturer bruges til digital musik og lydeffekter . De mange forskellige input -enheder er stadig voksende , der giver brugerne mulighed for at udføre flere opgaver end nogensinde før .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer belysning til en pc tårn 

Kommentarer

Code:
change