hvad er ligheder i en pc og en mac ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-08

Der er forskellige former for personlige computere til rådighed i dag . Der er forskellige måder at inddele disse forskellige typer af computere . En måde at gøre det involverer samle alle dem i to kategorier , en kategori, der computere lavet af Apple . En sådan computer ofte beskrives som en Mac . Den anden kategori består grundlæggende af hvilken som helst computer ikke lavet af Apple . Alle personlige computer fra denne anden gruppe af adskillige producenter ville være kendt som en PC .

Operativsystemer

Forud for frigivelsen af Intel-baserede computere fra Apple , der var en meget bredere forskel mellem operativsystemet kapacitet pc og Mac -computere . Dag , både en Mac og nogle pc- computere er i stand til at køre enten et Windows-operativsystem , et Linux operativsystem eller en Apple- styresystem . Windows og Linux er fælles om en PC , men Apple -operativsystemer kan være mere udfordrende at installere . Apple har en historie at gøre det mere udfordrende for pc- brugere til at køre Apple operativsystemer på en anden producents pc , selvom de undertiden kompatible . Derudover , selv når du kører det primære systemer, en Mac og pc skib med , er der mange ligheder mellem Windows og den moderne Mac OS . Både Apple og Microsoft har lånt og lært af hinanden i en eller anden måde .

Hardware

Den moderne Mac er dybest set en pc lavet af Apple . Så snart Apple skiftede til Intel -processorer , virksomheden begyndte shipping computere let kan køre en Windows- operativsystem . Der er både Mac -computere og pc computere med en Intel CoreDuo eller en Core2Duo processor . Begge typer computere brug harddiske , RAM og andre komponenter , der kan byttes mellem en pc eller en Mac . Den eneste mulige problem med at installere nogle pc -komponenter i en Mac er , hvis Apple eller producenten støtter hardware med en driver til operativsystemet. Begge computere har også lignende moderne havn forbindelser. Disse omfatter USB og Firewire .

Software

Der er mange populære programmer lavet til både Windows-operativsystemer skibsfart på en pc , og også Mac OS skibsfart på en Mac . Der er mange udgaver af Microsoft Office produktivitet suite , herunder Word og Excel . Der er også adskillige udgaver af Adobes serie af produkter til rådighed for begge operativsystemer. Dette omfatter sådanne populære grafik software som Photoshop og Illustrator , foruden mange andre professionelle programmer . Oprettelse af indhold og multimedieproduktion findes på begge platforme . Nogle computerbrugere kan vælge at bruge både en pc og en Mac computer eller køre både Windows og Mac OS på en computer .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en afbryder 

Kommentarer

Code:
change