hvordan du ændrer adgangskoden til en Apple Mac bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-17

Fra det øjeblik du opretter en konto på din Apple bærbare , skal du også oprette en adgangskode til din konto . Hvis du er den første bruger på den bærbare computer , dit brugernavn og password er som standard systemadministratoren . Dette system administrator brugernavn og adgangskode til at logge ind på din konto , adgang til specifikke områder af din bærbare computer og skal indtastes når du tilføjer eller fjerner programmer . For at beskytte dine personlige oplysninger , ændre din bærbare adgangskode regelmæssigt
1 .
Klik på " Systemindstillinger " ikonet på skærmen 's Dock , eller klik på " Apple " -ikonet øverst på skærmen og vælg " Systemindstillinger " fra drop -down menu .
2 .
Klik på " Konti "-ikonet , og klikke på dit kontonavn under " Konti "i programvinduet sidebjælke .
3 .
Klik på låsen ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen for at låse Indstillinger , og indtast din systemadministrator navn og adgangskode . Klik på " OK ".
4 .
Klik på " Password " fanen , og klik på " Skift Password " knappen ved siden af din konto billedet . Type i den tidligere adgangskode i " Gammel adgangskode "-feltet og oprette en ny adgangskode i " Ny adgangskode "-feltet . Type i den nye adgangskode igen i "Verify " sektionen og indtast et tip , som kun du vil huske i " Password hint " sektionen .
5 .
Klik på " Skift adgangskode " knappen for at gemme ændringerne . Klik på låsen ikonet i nederste venstre hjørne til re- låse Indstillinger for at forhindre yderligere ændringer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan slette billeder fra en Sony Micro Vault 1 gb memory stick 

Kommentarer

Code:
change