hvordan du fjerner harddisken i en Compaq Presario

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-31

Fjernelse af harddisken på en Compaq Presario bærbar eller stationær er en enkel opgave . Alt det kræver er en rolig hånd , et godt øje og lidt tålmodighed . Hele processen tager ikke meget tid på alle , og kan gøres med relativt ingen computer erfaring

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Anti-statisk håndled band ( valgfrit ) .

Det Laptop


1 .
Afbryd den bærbare eller stationære fra strømkilden , og fjern batteriet ( hvis monteret) . Dette er vigtigt at undgå elektrisk stød og beskadigelse af hardware .
2 .
Sørg for at jorde dig selv ved at sætte på den anti-statiske håndled band eller opbevaring hånden på et stykke af computerens metalramme . Holde jordforbundet vil forhindre eventuelle skader på computerens hardware
3 .
Vend den bærbare computer over og finde lugen placeret mod nederste højre hjørne af maskinen . Brug en skruetrækker til at fjerne de små skruer og læg dem til side, hvor de ikke bliver tabt . Fjern lugen . At fjerne bagpanelet fra skrivebordet skrue bagsiden skruer og skub i højre panel mod bagsiden af enheden for at fjerne det . Igen , husk at sætte skruer , hvor de vil ikke forsvinder .
4 .
I den bærbare computer , skal du forsigtigt op den tynde brune stribe på venstre side af den udsatte harddisken . Fjern harddisken fra kabinettet . Dette er afslutningen på processen for at fjerne den bærbare computer harddisk. I skrivebordet , vil harddisken være placeret mod toppen af enheden under CD-rom -drev . Kablerne er knyttet til harddisken er IDE og /eller SATA kabler . Forsigtigt trække dem ud af harddisken , vil de komme ud temmelig let .
5 .
at fuldføre fjernelse af skrivebordet harddisken fjerne enhver skruer, der holder det til chassis eller et bur og træk den ud gennem den forreste del af chassiset . Hvis drevet er holdt i en grøn plastik selvhold system , trykke på en låse ned for at frigive harddisken og igen trække harddisken fra enheden . Fjernelse af harddisken fra skrivebordet er nu færdig .

gode råd og advarsler


 • Altid jorde dig selv . Vær sikker på at sætte fjernet stykker på et sikkert sted
 • altid koble en computer før du arbejder på sin hardware . Undladelse af at gøre dette kan resultere i elektrisk stød .


 • Previous:nothing Next:tech oplysninger om SanDisk   

  Kommentarer

  Code:
  change