hvordan du foretager fejlfinding æble laptops

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-14

Du kan fejlfinde din Apple MacBook eller MacBook Pro med en tre trins proces . Første test for at afgøre , om MacBook modtager strøm korrekt . For det andet , skal du nulstille MacBook 's indstillinger til at forsøge at muliggøre en ordentlig start . For det tredje , fjerne alle ekstra RAM -hukommelse , der kan forstyrre start
en
Tryk på knappen på MacBook batteri , eller på siden af computeren ( for modeller med integreret batteri ) , for at se, om batteriet er opladet . Flere LED- lys indikerer et opladet batteri , en enkelt blinkende lys betyder, at batteriet er tomt .
2 .
Tag MagSafe strømforsyningen fra MacBook og stikkontakt i et minut . Reconnect det først til væggen , derefter til MacBook . Hvis LED på MagSafe -kablet tænder , er den bærbare computer nu opladning . Tryk på power -knappen for at se, om MacBook starter .
3 .
Hold styringskontrol og magt knapper i tre sekunder for at forsøge at genstarte MacBook . Du vil høre en start dørklokke hvis dette lykkes .
4 .
Hold kommando , mulighed , og " P " og " R " nede, indtil du hører en start kime. Dette nulstiller " parameter RAM " eller " PRAM , ", som kan forhindre, at computeren kan starte op .
5 .
Nulstil System Management Controller . Der er to metoder til at gøre dette , afhængigt af dit MacBook . Reset MacBooks med et aftageligt batteri ved at afmontere netledningen og fjerne batteriet , så holder power -knappen i fem sekunder. I nyere MacBooks med et indbygget batteri , skal du holde venstre side skift , kontrol , og mulighed tasterne , mens du trykker på afbryderknappen . Tilslut strømkablet og tryk på tænd -knappen for at starte MacBook .
6 .
Fjern eventuelle ekstra RAM , du kan have installeret og afgøre , om du kan starte din MacBook uden. Den metode til at fjerne RAM afhænger af MacBook der søges MacBook 's vejledning. Hvis du ikke er tryg fjerne RAM fra din MacBook , skal du springe videre til næste trin .
7 .
Planlæg en tjeneste udnævnelse på en Apple Store eller autoriseret forhandler , hvis disse trin ikke gendanne din MacBook . De vil arbejde gennem disse trin så godt, og oprette en reparation på din MacBook , hvis den har brug for service .


Previous:nothing Next:laser pointer historie 

Kommentarer

Code:
change