hvordan du foretager fejlfinding en InFocus X2 projektor

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-14

InFocus designet sine X2 projektor med hjem og mindre kontorer bruger i erindringen, basic input muligheder og støtte til fælles underholdning medier som dvd-videoer . Forskellige glitches eller fejlfunktioner kan lejlighedsvis optræde , som kan påvirke projektorens billedkvalitet eller gøre det op med at virke helt . Fejlfinding disse spørgsmål for at identificere underliggende problem og komme tilbage til projektering præsentationer og film
1 .
Kontroller at X2 er tilsluttet en stikkontakt og tændt , hvis det ikke er fremspringende . Find sin magt havn og afbryderen på højre side af enheden, når projektorens linse vender mod dig . Sørg for, at projektorens objektivdækslet er blevet fjernet .
2 .
Kontroller , at projektoren er tilsluttet en mediekilde hvis det er tændt , men kun rager en blå skærm . Hvis du bruger en computer , skal du kontrollere , at det serielle kabel er tilsluttet rigtigt ind i bagsiden af både X2 og din computer . Hvis du bruger en medieenhed , såsom en dvd- afspiller , skal du kontrollere , at X2 er inkluderet audio /visuelle kablet er sat ind i DVD- afspilleren . Hver ende af kablet er farvekodet for stikket , som det skal indsættes ( f. eks i forbindelse det gule kabel i DVD- afspilleren gule port ) .
3 .
Juster X2 fokus , hvis den projicerede billeder er sløret . Tag fat i plastichus omkring projektet linse og drej den til højre eller venstre for at gøre det zoome ind eller ud . Drej det , indtil billedet er klart.
4 .
Flyt X2 , hvis billedet er fokuseret , men skævt . Projektet har plastik ben på forsiden ender, der kan hæves eller sænkes ved at trække dem ned eller skubbe dem op i selve enheden . Juster efter behov , så projektet er vinklet jævnt .

gode råd og advarsler


  • Hvis du ikke kan løse din X2 projektorens problemer , så kontakt InFocus kundesupport linje gratis på 877-388-8360 fra Canada eller USA .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan teste din computer skrivehastighed     

    Kommentarer

    Code:
    change