hvordan du installerer DirectX 9.0c kompatibelt grafikkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-07

DirectX 9. 0C er en af de mest up- to-date versioner af Windows grafikprogram . De fleste videospil , der kører på en Windows-computer kræver, at du være helt op på den seneste version af DirectX ( den software, ofte kommer med en opgradering på et fastsat installations-cd'en ) . Men efter at have den installerede software er alt for intet , hvis du ikke har en DirectX-kompatibelt grafikkort ( også kendt som en grafikkort )

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Driver installations-cd'en .


1 .
Kig på siden emballagen af grafikkortet , før du køber kortet . På æsken står der , hvis det er kompatibelt med DirectX . Udvælge et kort , der har denne trykt på etiketten .
2 .
Strøm computeren ned og afmontere alle kabler er tilsluttet systemet . Fjerner skruerne fra bagsiden af sagen med en stjerneskruetrækker , og skub derefter sagen ud for at afdække den indvendige side af computeren.
3 .
Se efter de store computer -kortet kører top til bund på indersiden af computeren . Dette er bundkortet. Alt udstyr forbinder , i en eller anden form , til bundkortet . Langs bagsiden af kortet , vender bagsiden af computeren er en række horisontale kort slots . Disse er PCI slots og giver dig mulighed for at installere yderligere interne hardware , herunder DirectX9. 0c grafikkortet kortet.
4 .
Skub grafikkortet i en af de tilgængelige kort slots . Langs siden af slottet er en låsning switch . Når kortet er isat helt trække låse kontakten . Denne klemmer ned på grafikkortet , sikring af forbindelsen .
5 .
Luk computerens kabinet , Skru udtømningshætten skruerne og sæt kablerne tilbage til systemet . Tænd computeren og vent på , at operativsystemet indlæses .
6 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . Når installationsguiden belastninger , følger det sæt af vejledningen for at fuldføre installationen af driveren og afslutte installationen af din DirectX 9. 0C kompatibelt grafikkort .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer et grafikkort til en slimline computer 

Kommentarer

Code:
change