hvordan du installerer en Targus trådløs

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-26

Targus producerer to typer af trådløse enheder : mus og tastaturer . Udtrykket " wireless "henviser til enheder , der bruger Radio Frequency ( RF ) til at oprette forbindelse til et system . Dette kræver en RF base , der sættes i en USB- port på computeren , og en RF -enhed , som er den mus eller tastatur . Targus tilbyder også Bluetooth-enheder som godt, som arbejder på samme måde , men bruger Bluetooth-teknologi i stedet for RF . Targus enheder er plug-and-play , hvilket betyder, at de ikke kræver en hardware- driver for at fungere . Men for at få det fulde elementer i trådløse enheder , skal en software- driver være installeret

Du skal bruge: .
Targus trådløs enhed
. Computer .
Internetforbindelse .


1 .
Åbn batteridækslet af den trådløse enhed og indsæt batterierne . Batteridækslet på en Targus trådløst tastatur er på undersiden af tastaturet , nær toppen. For en mus , skub hakket på bagsiden af musen , og løft derefter dækslet op .
2 .
Sæt USB -modtageren til Targus Wireless enhed til en ledig USB 2 . 0 -port på computeren .
3 .
Download software driver fra www. targus. com . Søg efter produktet antallet af Targus Wireless enheden og derefter klikke på " Download "under varebeskrivelsen . Klik på driveren for at hente den .
4 .
Installer softwaren driveren ved at dobbeltklikke på den downloadede fil , så efter anvisningerne for at afslutte installationen.

Tips og advarsler


  • Når modtageren er sat ind i USB- porten på computeren , vil Targus trådløse enhed automatisk opretter en forbindelse og begynde at arbejde .


  • Previous:nothing Next:hvad er en dual drev dvd ?     

    Kommentarer

    Code:
    change