hvordan du installerer et AirPort-kort g3

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-20

Lufthavnen er navnet på Apples trådløse teknologi . Et AirPort -kort installeret på en Mac G3 computer gør det muligt for brugeren at oprette forbindelse til trådløse netværk . Hvis din G3 computer ikke har en AirPort -kort , er installationen en minimalt invasiv procedure , som alle kan udrette at drage fordel af WI-Fi

Du skal bruge: .
G3 Mac-computer
Lufthavnen kort .
Lille flad skruetrækker .


1 .
Sluk computeren . Fjern alle eksterne kabler eller strømforsyning .
2 .
Fjern G3 iBook batteri ved at indsætte en mønt i slidsede skruen på bagsiden af den bærbare computer . Drej en kvart omgang til højre . Løft batteriet .
3 .
Return computeren ansigt op , og find tastaturlås mellem F5 tasten og F6 " Num Lock " -tasten. Drej skruen med en flad skruetrækker til uret for at åbne .
4 .
Find den klare plastik fanerne i øverste række på venstre og højre side af tastaturet . Løft begge dele på samme tid, at presset tastaturet op og væk fra den bærbare computer . Lægge den ud på håndfladen hviler . Rør ved noget metal inde i computeren .
5 .
Fold ledning beslag. Tilslut G3 antenne til den lille hul i AirPort-kort .
6 .
Ret kanten af AirPort -kortet med guider i åbningen . Indsæt AirPort-kort med AirPort id-nummer opad . Sørg for, at det er under wiren beslaget .
7 .
Skub wiren beslaget ned for at sikre kortet .
8 .
Sæt tastaturet , låsning det for at sikre kortet . Geninstaller batteriet.


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg vide , om min PCI Express -kort er på 16x ? 

Kommentarer

Code:
change