hvordan du installerer hukommelse på en HP Pavilion

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-24

Hvis du ejer en HP Pavilion bærbar computer og har bemærket , at programmerne er at undlade at åbne og handlinger på din computer har bremset , kan du installere en ny random access memory ( RAM ) modul . Mange år siden , ville du have brug for en tekniker til at gøre det for dig , men du kan nu fjerne og installere hukommelse på dit Pavilion selv --- og meget lidt teknisk viden er nødvendig

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .


1 .
Sluk din HP Pavilion og fjerne strømkablet fra siden af enheden . Luk den bærbare computer skærmen, og vend enheden .
2 .
Skub batterilåsen på undersiden af din computer til højre for at frigøre firkantet batteri fra bugten .

3 .
Find den firkantede hukommelse dækslet i midten af undersiden af din computer . Det vil være mærket " M. " Brug din Phillips skruetrækker til at fjerne de to skruer, der holder hukommelse dækslet på plads .
4 .
Løft dækslet til at afsløre den grønne rektangulære hukommelsesmodul i rummet . Tryk på metal tappene på hver side af modulet for at frigøre modulet . Modulet vil blidt pop ud af det rum på en 45- graders vinkel .
5 .
Grib modulet ved siderne og skub det ud af holderen . Glid nye hukommelsesmodul ( fås hos din HP forhandler eller online ) ind i holderen og tryk det forsigtigt ned , indtil det metal faner låse det på plads .
6 .
Sæt hukommelse dækning , skruer , batteri og du er færdig .


Previous:nothing Next:mulighederne i computer-teknologi i undervisningen 

Kommentarer

Code:
change