hvordan du tilføjer belysning til en pc tårn

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-10

Den ultimative tegn på en virkelig skræddersyet computer er at have lys på PC kabinet . Da maskinen kører , kan lysene ændre farver og det giver computeren en virkelig cool look . Det er ikke svært at tilføje lys til tårnet . En lille skrue , og nogle , der er knyttet , og før du ved af det , vil din computer have sin egen belysning personlighed

Du skal bruge: .
Skruetrækker
. Koldkatoderoer lys /kit .

Tilføjelse the Lights


1 .
Luk computeren ned , så der er ikke mere nogen magt strømmer ind i det . Ground dig selv for at sikre, at ingen afgift kommer i computeren ved at røre et stykke bart metal . Hvis det ønskes, investere i en ESD ( elektrostatisk afladning) håndled band , som vil trække den statiske væk fra din hånd , så du ikke zap computerens interne komponenter .
2 .
Skru skruerne , der holder den bag-eller sidepanelet på computeren . Den må kun have to skruer , men nogle computere kan have fire eller flere . Fjern panelet , så indersiden af computeren er nu synlig .
3 .
Bestem hvor du vil have lys til at gå og derefter sætte to stykker velcro der . Velcro vil holde lysene på plads .
4 .
Vedhæft andet stykke Velcro til den kolde katode lys til at matche op med Velcro du vedlagte på computeren . Placer den og anvende en lidt pres for at sikre, at det er stabilt .
5 .
Sæt strømstikket , der kommer med lyset til et 4- pin Molex stik , der kommer fra computerens strømforsyning at sikre , at magten strømmer held til lyset . Når det er tilsluttet, skal du sørge for at alle ledninger og kabler nøje gemt væk , hvor de vil ikke få klemt eller beskadiget .
6 .
Tilsæt panelet tilbage til computeren og skru det ind, så den sidder på plads .
7 .
Tænd computeren og din pc tårn vil lyse op .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette en tabt adgangskode i en Dell-computer 

Kommentarer

Code:
change