hvordan du tilslutter en afbryder

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-08

En afbryderen er det grundlæggende element , der lader din maskine udarbejde de nødvendige strøm fra kilden . Det kommer på tværs som en meget grundlæggende ting i virkeligheden , en næsten overset enhed . Men det kan blive en hovedpine , hvis du ikke er i stand til at forbinde afbryderen ordentligt. Bundkortet er en følsom del af computeren og afbryderen regulerer levering af strøm til den. Derfor er det endnu mere vigtigt at sikre, at strømmen er tilsluttet korrekt

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Drivers-cd af grafikkort, der anvendes .


1 .
Sluk din computer . Åbn udvendige kabinet af CPU ved at skrue skruerne er placeret på sin bagende . Skub sidepanelet og sæt den til side . Observere en lille ( sort farve ) afbryderknappen på bagsiden af CPU .
2 .
Søg efter kablet ( som regel sort og hvide ledninger ) på bagsiden af afbryderknappen ( på indersiden af CPU ) . Følg dette kabel på bundkortet . Forsigtigt trække kablet fra bundkortet . Gå tilbage til afbryderknappen . Fjern skruen, der holder power -knappen . Sæt skruen til side .
3 .
Placer den nye power -knappen på den gamle plads . Sæt tilbage skruen du har fjernet tidligere fra afbryderen . Tilslut ledning du har fjernet tilbage på bundkortet .
4 .
Sæt sidepanelet . Også sætte skruer i igen , før du tænder for dit system .

gode råd og advarsler


 • Hold skruer, at du fjerner et sikkert sted .
 • Sæt kablet tilbage i sin oprindelige plads i bundkortet . Undlader at gøre dette vil hindre driften af din maskine .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere en data-cd til en harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change