hvordan du udskifter det trådløse kort i en Compaq Presario

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-19

Et kendetegn ved mange moderne computere , ligesom Compaq Presario , er et trådløst kort , der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet overalt, hvor der er et signal . Dette er en stor og praktisk funktion , men som alle interne komponent i din computer , kan det beskadige eller ødelægge over tid . Hvis dit trådløse kort pauser eller du blot ønsker at opgradere til et bedre kort, kan du udskifte det trådløse kort i din Compaq selv

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Udskiftning trådløse kort .


1 .
Sluk Compaq Presario , og at alle stik kabler er fjernet fra enheden . Luk din computer , vend det om og skub batteriet ud af rummet i bunden af computeren .
2 .
Find det trådløse kort rum på undersiden af computeren. Det er den mindste af de tre rum der . De to andre er harddisken og RAM rum .
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne det indre skrue placeret på siden af det trådløse kort dæksel . Sæt skruen til side og løfte dækslet op for at fjerne det . Den rektangulære trådløse kort vil nu blive udsat for.
4 .
Brug dine fingre til at afbryde de to trådløse antennekabler ligger på toppen af det øverste hjørne af kortet . Kortet vil nu være fri i rummet .
5 .
Fjern det gamle kort , og skub det nye kort (fås hos din Compaq forhandler eller online ) ind i rummet , og sørg for antennen stik på kortet er tættest på antennekabler i computeren .
6 .
Tilslut antennekablerne til kortet og udskifte låget . Udskift skruen og din Compaq batteri , og du er færdig .


Previous:nothing Next:hvordan man rent instruktioner til en bc -21e blækpatroner 

Kommentarer

Code:
change