hvordan du udskifter en 2800 64 AMD Athlon bit i pin -processor

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-25

Udskiftning af et processor er en billig metode til hurtigt at forbedre din computers ydeevne uden at ty til at erstatte hele computersystemet . En forældet processor vil resultere i langsom hastighed , hvis du bruger banebrydende software . Hvis din computer har i øjeblikket en AMD Athlon 2800 64-bit processor , kan du fjerne enheden og erstatte det med en hurtigere model . Processoren er forbundet til et stik på computerens bundkort , som kan nås ved at fjerne computerens sidepanel

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Socket 754 processor .


1 .
Luk computeren ned og afmontere dets strømkablet . Frakoble alle andre enheder tilsluttet portene på forsiden og bagsiden af computeren sag . Anbring computeren sagen på en flad arbejdsflade med venstre side opad .
2 .
Lås sidepanel fra tilfældet . Metoden til at frigøre panelet vil variere mellem computermodeller . Du bliver nødt til at skubbe i en udløserknap , hente en plastik lås eller fjern tilfælde skruer med fingrene eller en stjerneskruetrækker .
3 .
Skub sidepanelet fra din computers sag . Find den blæser og kølelegemet placeret over Athlon 2800 processor .
4 .
Tag det kabel, der løber fra processoren blæser til den lille havn på bundkortet . Træk klippene holder ventilatoren på plads .
5 .
Træk ventilator og kølelegemet opad og sæt den uden for computerens kabinet . Ikke direkte røre bunden af kølelegemet man undgår at forurene det med olier fra dine fingre .
6 .
Løft opbevaring arm på den øverste ende af forarbejdningsvirksomhedens stik for at låse Athlon processor . Greb to kanter af processoren , og løft den opad fra bundkortet soklen.
7 .
Tjek placeringen af benene på undersiden af udskiftning processoren . Line up keglerne med hullerne på bundkortet 's stik . Skub den nye processor ned på plads på soklen .
8 .
Placer køleplade og blæser over den nye processor . Snap klemmerne på plads og tilslut fan 's motherboard kabel .
9 .
Saml sidepanelet og stik i computerens ledninger . Tænd computeren .

gode råd og advarsler


 • AMD Athlon 64 2800 processor sluttes til en Socket 754 bundkort havn . Hvis du opgraderer til en hurtigere processor sørg den nye enhed er også kompatibel med Socket 754 teknologi .
 • Socket 754 kompatible processorer til din computer er tilgængelige for køb via websteder , der sælger computerhardware dele .
 • Rør ikke en processor eller en anden computer side uden at være jordforbindelse . Før du fjerner sidepanelet , kan du jorde dig selv ved at trykke på fingrene mod metal fanerne yderst til venstre ende af computerens sagen .


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller & refill hp 56 patroner   

  Kommentarer

  Code:
  change