hvordan du udskifter en ac strømstik i en Dell Inspiron 1100 bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-22

Hvis strømforsyningen til din laptop ikke længere vil lyse op , og du har testet det med flere butikker , er der to muligheder . Den første er , at komme væsentligt element i adapteren er slået fejl, der kræver udskiftning eller intensiv reparation . Den anden mulighed er , at det kabel , der forbinder strømforsyningen til væggen eller anden måde er blevet beskadiget . Hvis noget er sket med kablet for nylig, at gør du mistanke om, at det kan være beskadiget , erstatter det er et godt første skridt
1 .
Fjern den aftagelige strømkablet fra din strømforsyning og undersøge det . Dell afsendt en jordet 3- gren strømforsyning , Dell 310-2993 Laptop AC Power Adapter med Inspiron 1100 laptop . Ældre strømforsyninger brugt et to- ben ugrundede kabel . Søg på internettet efter " K2490 " , den reservedelsnummer for kablet , der går mellem strømforsyningen og væggen , og købe en ny .
2 .
Sæt det nye kabel til dit strømforsyning fast . Hvis kablet ikke glider i let og fantastisk pasform , kontrollere stik i strømforsyningen til at kontrollere , at det ikke er blevet løst . Hvis stikket sidder løst, er din strømforsyning beskadiget, og vil kræve udskiftning .
3 .
Sæt strømforsyningen ind i væggen og kontrollere , at strømindikatoren på strømforsyningen tændes . Hvis udskiftning af kablet ikke forårsager adapteren til magten op , er strømforsyningen beskadiget og vil kræve udskiftning . Hvis strømforsyningen fungerer , skal du slutte den til den bærbare computer og teste strømforsyningen evne til magten den bærbare computer og oplade batteriet .

gode råd og advarsler


  • Selv om det er muligt at reparere de indvendige komponenter lysnetadapter med de rette værktøjer og dele , kan det være vanskeligt arbejde , og er ikke foreslået som et første elektronik -projekt . Arbejde med elektricitet kan være farlige. Hvis din AC- adapteren viser sig at være ikke-fungerende , udskiftning er bedre fremgangsmåde .


  • Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en pc mediecenter til en tv     

    Kommentarer

    Code:
    change