hvordan du udskifter lcd frekvensomformer på en HP Pavilion 2000

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-11

Frekvensomformeren på din HP Pavilion 2000 er en lille firkantet enhed, der sidder bag computerens LCD -skærm og giver den strøm, den behøver for at kunne fungere . Uden en funktionel inverter vil du ikke se noget , men en sort skærm på din bærbare computer . Da dette er sådan en vigtig komponent på din bærbare computer , skal eventuelle problemer i forbindelse med denne inverter blive behandlet med det samme . Heldigvis , der erstatter en inverter er noget du selv kan gøre

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1 . .
Sluk HP Pavilion og fjern eventuelle vekselstrøm kabler, der kan sluttes til enheden . Skub batterilåsen på undersiden af computeren til " låse " position og skub batteriet ud af rummet .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de fire er placeret skruer lige over LCD- skærmen på din Pavilion . Derefter fjerne de to skruer placeret på hvert hjørne lige under skærmen . Disse er de skruer , der tidligere skærmen falsen ( frame ) på plads .
3 .
Sæt spidsen af pegefingeren i sømmen mellem ringen og bagsiden indkapsling af skærmen . Det nemmeste sted at gøre dette er i hjørnet af skærmen . Derefter forsigtigt lirke op med en finger til pop ringen væk fra skærmen .
4 .
Arbejd din vej rundt på skærmen , indtil du helt har adskilt ringen fra computeren . Den lange grønne inverter bestyrelse vil nu være synlig lige under LCD- skærmen , lige i midten.
5 .
Brug dine fingre til at trække to kabler tilsluttet i hver ende af inverteren bestyrelsen . De bør pop af med lille indsats . Derefter fjerne den gamle Inverter bestyrelse fra computeren .
6 .
Erstat med den nye inverter board ( fås hos din HP forhandler eller online ) og samle dit Pavilion i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:nothing Next:hvordan man kan gendanne data ud af en brækket HP bærbar harddisk 

Kommentarer

Code:
change