hvordan man åbner en Dell OptiPlex 110 at udskifte dele

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-29

Dell Otiplex 110 er en almindelige stationære computer , der er udstyret med de sædvanlige programmer og funktioner . Som enhver anden computer , er det Optiplex modtagelige for slid og ælde over tid, og behovet for at udskifte knuste eller beskadigede dele kan opstå . Den gode nyhed er , at erstatte disse dele på din egen uden hjælp fra en tekniker er muligt . Alt du skal gøre er at åbne din Optiplex for at få adgang til dele . Dell har udviklet disse computere, så gør dette er en relativt enkel proces .
1 .
Sluk din Dell Optiplex 110 , og fjern eventuelle elkabler er knyttet til hovedenheden af computeren . Fjern derefter de perifere enheder , såsom eksterne harddiske , ekstern disk drev eller telefonlinjer , der er tilsluttet til den.
2 .
Find hængelås ring på toppen af hovedenhed din computer . Det er en lille ring-formet lås , og det er placeret i midten af computeren.
3 .
Tryk hængelås ringen indad for at frigøre låsen .
4 .
Find de to sikre knapper på hver side af computeren . De er placeret i nærheden af fronten af computeren . Tryk på disse knapper indad samtidig, indtil forsiden af computeren udgivelser .
5 .
Løft dækslet af computeren op fra bagsiden og træk det forsigtigt mod fronten af computeren . Når det kan ikke komme videre løfte dækslet lige op for at fjerne det fra krogene på forsiden af computeren .
6 .
Sæt dækslet til side og de interne komponenter i din Optiplex 110 er nu synlige og tilgængelige , hvis du har brug for at udskifte dele .


Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere divx til brænde dvd’er 

Kommentarer

Code:
change