hvordan man etablerer en computer for første gang

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-21

At købe en ny computer , især hvis det er din første , er spændende . Du er ved at indtaste en helt ny high-tech verden . Så snart du pakker computeren, kan du blive forvirret af den vifte af ledninger , kabler og ledninger . Der kan være komponenter, som du ikke kender , eller du måske ikke ved , hvordan man krog alt sammen for at få computeren op at køre . Dette er det mest grundlæggende skridt i edb , og selv de mest uerfarne computerbruger kan gøre dette

Du skal bruge: .
Internet konto
DSL -kablet ( hvis man ikke var inkluderet med din computer ) .


1 .
Efter udpakning alt , indstille skærmen på plads på skrivebordet . Monitoren er den del af den computer , der ligner en tv- skærm . Tårnet er det store lodrette kasse .
2 .
Placer tårnet på skrivebordet . Tårnet skal placeres så tæt på sin endelige placering som muligt , men for øjeblikket , vil du stadig have adgang til bagsiden af den .
3 .
Opsætning af højttalerne . Forbindelsen ende af ledningen skal farvekodede . Sæt ledningen i den tilsvarende farvekodede port på bagsiden af computeren . Hvis der ikke er farvekoder , se efter en indgraveret ikon af talere på bagsiden af din computer .
4 .
Tilslut dit tastatur og mus i det tilsvarende porte på bagsiden af din computeren. Som med dine højttalere , tastaturet og musen forbindelse ledninger bør farvekodede . Der bør også være indgraveret ikoner til at hjælpe dig med at afgøre den korrekte port for at gøre tilslutninger .
5 .
Sæt DSL -kablet til bagsiden af computeren i den ene ende og ind i modem på den anden . Denne port ligner en oversize telefonstik . Du skal installere noget software , der blev leveret af din Internet-udbyder . Gør dette ved at indsætte disken i det optiske drev på din computer . Den software skal installeres automatisk , selvom du kan være nødvendigt at indtaste et brugernavn og en adgangskode .
6 .
Sæt skærmen til den tilsvarende skærmport og netledningen ind i strømforsyningen . Sæt den anden ende af netledningen ind i væggen , og opsætningen er færdig . Du kan nu trykke på power knappen på både tårn og overvåge og at systemet til at starte .


Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere brombær vedhæftede filer på fænge 

Kommentarer

Code:
change