hvordan man får et klarere billede med et TV-kort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-30

Et tv -kort giver dig mulighed for at se live programmering på din computer via hjælp af en kabel /satellit -modtager eller en antenne . Naturligvis gerne med tv der bare er et par forskellige måder, du kan få et klarere billede med tv-kort . Du kan endda være i stand til at modtage programmering i den samme definition som nogle højopløsningsfjernsyn

Du skal bruge: .
HD-skærm
HDMI kabel /RCA -kabler .
Kabel /satellit -modtager .


1 .
Kontroller kabelforbindelserne på TV -kortet . Selv om de fleste har den standard koaksialkabel forbindelse dette giver den laveste kvalitet billedet. Det næste skridt op er RCA -kabler . Det har tre forskellige tilslutninger , med en gul kabel leverer video forbindelsen. Hvis du har en high definition TV-kort der er et HDMI-kabel port . Denne funktion er tilgængelig på nyere tv-kort .
2 .
Tilslut en HD- skærm til din computer , hvis der er en HDMI- port på tv-kort . Denne skærm vil give dig mulighed for at se high definition -tv på computerskærmen . Monitoren sluttes til din computer via et DVI -kabel ( følger med skærm ) .
3 .
Slut HDMI -kablet til din HD-kabel eller satellit receiver . Den eneste måde du kan se high definition-programmering på TV -kortet er gennem en HD -modtager . Hvis du ikke har en HDMI- port på tv-kort , skal du sætte RCA -kabler i " Video Out " porte på bagsiden af kabel /satellit -modtager . Modtageren-baseret indhold vil være bedre end noget, du modtager via en antenne .
4 .
Sæt den modsatte ende af kablerne i " I " porte på tv-kort . Tilslut RCA -kabler til RCA havne eller HDMI- kablet i HDMI- porten på kortet .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en afbrudt printer VBS 

Kommentarer

Code:
change