hvordan man kan brænde ISO til en usb med et flash-drev

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-19

En ISO ( International Organization Standardization) fil er en arkivfil , der består af en cd . ISO indeholder alle de data, der lagres på CD i arkivers format , komprimerer oplysninger, så du senere kan udtrække de oplysninger og placere den på en anden disk . Men det er muligt at tage ISO af en cd og læg den på en anden hukommelsesenhed , såsom et USB-flashdrev

Du skal bruge: .
Data -cd
. USB -flashdrev .


1 .
Indsæt cd'en i dit cd-brænder og starte cd-brænding software . Typisk , de fleste cd- brænder-programmer har en " ISO " skabelse funktion . Denne funktion giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere cd data . Klik på " ISO " fra indstillinger menuen , og vælg en placering på computeren for at gemme filen til . Klik på " OK " , og ISO- billedet er oprettet.
2 .
Sæt USB- flashdrev i en af USB-portene på computeren . I et øjeblik computeren hedder det har opdaget en ny flytbar enhed .
3 .
Vælg enten " Computer " eller "Denne computer " fra startmenuen (afhængigt af operativsystemet , du er kører ) . Dobbeltklik på den flytbare enhed ikonet for at få adgang til dit USB- flash -drev .
4 .
Klik og træk ISO billede, du oprettede i USB -flashdrev vindue . Når filen er færdig med at kopiere over du kan lukke ud af flash- drev vinduet , skal du højreklikke på flytbar enhed ikonet og vælg " Eject " fra pull -down menu . Når ikonet forsvinder fra skærmen , kan du afbryde flashdrevet fra din computer .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter det trådløse kort i en Compaq Presario 

Kommentarer

Code:
change