hvordan man kan bygge computere fra bjærgning dele derhjemme

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-08

Hjemmecomputere har eksisteret i årtier . Computerbrugere ikke kun ønsker at opgradere deres maskiner over tid , men det bliver også nødvendigt, da teknologien forbedres. Computer hobbyfolk vil forholde sig til dette og sandsynligvis har flere computer skeletter liggende rundt som en hyldest til denne proces . Genbrug af disse gamle maskiner kan være svært , men kan ikke altid være nødvendig. Udover at gøre en maskine godt nok til at blive doneret , kan du oprette en dedikeret server med reservedele

Du skal bruge: .
ATX computer sag.
ATX strømforsyning .
ATX eller mini-ATX bundkort .
CPU .
CPU køleprofil .
Optiske drev.
Operativsystem .
Harddisk .
Tastatur .
Mus .
Computerens skærm .
Videokort eller onboard video-chipset .
Stjerneskruetrækker .
IDE-eller SATA -kabler .
RAM .

Building en computer fra Salvage Dele


1 .
Afmonter din fritid computere . Du skal samle et udbud af kompatible dele fra alle dine reservedele . Den " ting, du skal " liste vil fortælle dig, hver del, som du behøver. Brug din Phillips skruetrækker , hver enkelt komponent ud af hver enkelt computer omstændigheder tage . Fjern alle optiske drev , alle harddiske , kabler , strømforsyninger , grafikkort og bundkort . Processoren ( CPU ) og hukommelse ( RAM ) bør være i stand til at komme ud med bundkortet .
2 .
Nu hvor du har alle dele opdelt i komponenter bunker og uafhængigt af enhver anden del , er det tid til at analysere dine muligheder . Start med sagen . Du normalt vil ønske det største tilfælde af at du har adgang til. Dette vil normalt være en ATX-stil tilfældet . ATX og mini-ATX sager er forskellige størrelser og rumme forskellige størrelser bundkort . Mini-ATX vil passe i ATX tilfælde , men ikke den anden vej rundt . De bundkort vil have mærker på dem med angivelse af fabrikant og model . Kig disse op på internettet for at afgøre , hvilken type CPU og RAM , de anvender.
3 .
Når du har fastlagt, hvilke bundkort du vil bruge , og hvilke komponenter det bruger , er det tid at installere bundkortet ind i din valgte sag . Bundkort installere i den stik modsatte måde , at de er fjernet , og vil være let at installere . Næste , inspicere alle dine CPU'er . Vælg den hurtigste en (bestemt af dens afmærkninger) , der er kompatibelt med dit bundkort , og installere det på din CPU soklen . De største og nyeste køleprofil skal installeres på toppen af din CPU ved hjælp af termisk fedt .
4 .
Derefter vælger du din RAM . Målet er her at give dit system bedst samlede kompatible ram . Dit bundkort kun har et vist antal RAM slots og vil kun være forenelig med visse typer af RAM ( bestemt tidligere ) . RAM er markeret med dens hastighed , type og kapacitet . Vælge den kombination af RAM , der maksimerer dine muligheder for dette bundkort , og installere det .
5 .
Det grafikkort er indlysende , da det er det eneste kort , der forbinder til din skærm . Check markeringerne mod internet databaser og vælge den hurtigste grafikkort med de mest hukommelse . Installere det i sagen .
6 .
Vælg den største , hurtigste harddisk ( igen af afmærkninger), og installere denne i din sag . Kontroller, at forbindelsen type er den samme som er på dit bundkort og på strømforsyningen . På dette tidspunkt , skal du også installere det optiske drev ind i sagen .
7 .
Installer din strømforsyning til din sag , og tilslut kablerne til alle dine enheder . Dette er en meget simpel proces , som hver enkelt komponent tager kun én type stik .
8 .
Sæt din computer i , vedhæfte den til skærmen og tænde den . Sæt dit operativsystem disk i drevet, og gør dig klar til at installere dit operativsystem , fordi du er færdig !


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave lyd på Windows se 

Kommentarer

Code:
change