hvordan man kan bygge eller opgradere din egen pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-20

Når det er tid til at opgradere din computer system er der mange muligheder . Hvis du ikke ønsker at købe en helt ny pc, du kan opbygge eller opgradere dit eksisterende edb-system . Dette kan omfatte tilføjelse af nye komponenter eller udskiftning af gamle komponenter , såsom grafikkort og harddisk . Du kan gøre dette ved først at indhente alle de dele, som du bliver nødt til at fuldføre opgraderingen af din computer

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Videokort .
Hard Drive .


1 .
Bestem de komponenter, du vil opgradere . De mest almindelige komponenter til at opgradere , er harddisken og grafikkortet. Købe komponenter, du planlægger at udskifte .
2 .
Tag den bærbare computer ud af væggen og derefter fjerne skruerne på bagsiden af sagen , der bruges til at sikre sidepanelet med skruetrækkeren . Træk sidepanelet for at få adgang til interne komponenter .
3 .
Find de komponenter, du vil erstatte . Harddisken kan findes ved at følge datakablet fra bundkortet . Videokortet vil blive placeret i en af bundkortets PCI slots .
4 .
Fjern netledningen og datakablet fra bagsiden af harddisken . Du vil også nødt til at fjerne skærmkablet fra bagsiden af grafikkortet .
5 .
Fjern de skruer, der anvendes til at sikre den komponent i sagen . Videokortet har en skrue bruges til at beskytte ansigtet plade. Harddisken har skruer, der sikrer det til en mount . Fjern skruerne med en skruetrækker .
6 .
Træk grafikkortet ud af PCI- slot og sæt den til side . Du kan derefter fjerne harddisken fra bjerget i sagen .
7 .
Indsæt den nye video -kortet i PCI-slot . Skubbe den ind i PCI- slot og fastgør derefter forpladen på sagen ved at stramme skruen med skruetrækkeren . Sæt den nye harddisk i montere i sagen og sikre det med skruerne med en skruetrækker .
8 .
Slut datakablet og ledningen til bagsiden af harddisken .
9 .
Sæt sidepanelet tilbage på plads og fastgør den ved at stramme skruerne på bagsiden af kabinettet .
10 .
Reconnect skærmkablet til skærmkortet og sæt derefter netledningen ind i stikkontakten for at fuldføre projektet.

gode råd og advarsler


 • Opgradering af din PC er typisk billigere end at købe eller bygge et helt nyt computer .
 • Du skal geninstallere operativsystemet til den nye harddisk , før du kan bruge computeren.


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller et styresystem på en doneret computer   

  Kommentarer

  Code:
  change