hvordan man kan finde de bedste stationær computer med masser af fart & harddiskplads

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-05

Computer shopping kan være forvirrende for dem der ikke kender markedet terminologi . Gigabyte, kerner , operativsystemer , formfaktorer-hvis du ikke kender de grundlæggende funktioner , du kan nemt narret til at købe en computer , der ikke vil optræde i den måde, du har brug for . Med en smule forskning , kan du med held navigere overflødighedshorn af desktop computere til rådighed , at vælge den hurtigste system med en stor mængde harddiskplads

Du skal bruge: .
blyant eller pen
. Papir .


en .
Besøg din lokale butikker , der sælger computere som Office Depot , Best Buy , Sam 's Club og Wal-Mart . Kig på desktop-computere vises der , og skrive ned disse poster for hver , der interesserer dig : Processor ( type og hastighed ) , RAM (nogle gange kaldet Memory ) og harddisk størrelse
2

Besøg online forhandlere som TigerDirect. com og NewEgg. com og skrive ned ovennævnte oplysninger for computere der , der interesserer dig så godt.
3 .
Sammenlign processor type og hastighed for hver af de computere , du har skrevet ned på din liste . Eliminér computere fra din liste med processor navne som Intel Celeron og AMD Sempron . Disse to processor typer har ikke tilstrækkelig cache til at konkurrere med andre processorer i den hastighed kategori, selv om de er bedømt højere speedwise .
4 .
Fjern computere fra din liste , der ikke har dual-core eller højere ( tidl. quad-core ) processorer . Disse processorer kan gøre flere ting samtidigt end en single- core processor , der gør computeren hurtigere overordnet .
5 .
Fjern de computere fra din resterende liste med den langsomste processor hastigheder .

6 .
Sammenlign RAM ( hukommelse ) for hver stationær computer stadig på din liste . Eliminer de computere , der har den mindste mængde hukommelse fra din liste .
7 .
Sammenlign plads på harddisken for de resterende computere på din liste . Computeren med de mest harddisken plads på din liste vil blive den computer , du ønsker at købe .

gode råd og advarsler


 • Hvis nogen af computerne på din liste tilfældigvis har 32- bit processorer , fjerne dem fra din liste . De fleste computere leveres som standard med 64- bit processorer , der er hurtigere end de ældre 32- bit -computere .
 • hukommelse ( RAM ) kan nemt opgraderes på de fleste stationære computere , i modsætning til processorer . Hvis du finder en computer, der har den hurtigste processor og største diskplads , men ikke har den mest RAM kan du ønsker at købe det og opgradere RAM i stedet for at vælge en anden maskine .
 • flere kerner på en computers processor ( dual-core , quad-core ) , jo mere ting, computer kan gøre på én gang .
 • Stationære computere i små sager er dyrere at opgradere , hvis de kan opgraderes på alle . For en opgraderbar maskine købe en computer i en standard-størrelse tilfældet.


 • Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en mobil pc   

  Kommentarer

  Code:
  change