hvordan man kan finde min AGP -slot

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-31

Selvom AGP -slot er nu forældet , en lang række af computere stadig har dem . Selv i dag , AGP -kort stadig er på markedet og kan give et rimeligt anstændigt opgradering af nogen af de ældre computere , der kan bruge dem .
Der er et par variationer over AGP porten . Der er standard AGP -slot , og der er AGP Pro . Mens AGP Pro -kort ikke vil passe ind i standard slot , vil standard kortene passe til enten

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
. Shutdown din computer .
2 .
Tag alle de enheder der er sluttet til computeren . Dette omfatter : strøm, video , USB -enheder , audio , osv.
3
Læg computeren på en flad overflade, med venstre side af sagen nedad . Bredden af havne indbygget i bundkortet skal tættest på bunden og venstre .
4 .
Brug stjerneskruetrækker , skal du fjerne de skruer , der fastgør sidedæksel.

5 .
Skub dækslet af sagen .
6 .
ser ned i sagen , skal du kunne se bundkortet , med CPU til venstre .
7 .
På den modsatte side af bundkortet fra CPU'en , bør du se en række af slots ( typisk hvid ) . Disse er PCI slots . Lige til venstre for dem, bør du se et slot , der er en anelse forskudt mod fronten af sagen fra den anden slots . Dette slot er typisk brun , men det kan til tider være lilla . Dette slot er din AGP -slot .

gode råd og advarsler


 • Hvis det ved en vis chance du ikke kan finde de brune slot , men du kan se et par sorte eller grå slots groft hvor AGP -slot skal være, computeren bruger PCI Express , som er den nuværende standard for grafikkort . Hvis du kun kan se hvidt slots eller hvid slots med store sorte mod højre side af bundkortet , har computeren ikke støtte hverken AGP eller PCI Express
 • Vær helt sikker på at du har afbrudt alt fra computeren . Hvis du ikke har , er der et potentiale for statisk skade på bundkortet .
 • Hvis du planlægger at fjerne AGP -kortet , huske på, at de fleste AGP slots har et klip , der bruges til at holde grafik kort i sikkert . Tving ikke kortet ud . Snarere skubbe på klip , mens du trækker på kortet .


 • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner harddisken i en Compaq Presario   

  Kommentarer

  Code:
  change