hvordan man kan konvertere dat filer til wmv

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-07

En DAT , også kendt som en digital audio tape, er en anordning, ofte anvendes med mikrofoner og registrerer lyden på filmen sæt (i stedet for kameraet ) . Når du optager det indhold, du kan konvertere den til en WMV ( Windows Media Video ) , men da du optager kun lyd videofilen bliver en sort skærm med lyd vedhæftet

Du skal bruge:
USB . datakabel .
Lydoptager .
Video editor .


1 .
Slut USB- kablet i USB- porten på DAT-recorder , og derefter indsætte den modsatte ende af kablet i en af USB -portene på computeren .
2 .
Start din lydoptagelse program . Selv om de fleste fagfolk anvender Pro Tools kan du bruge et simpelt program som lyden software installeret på din computer af Windows . Adgang til lydoptageren ved at klikke på " Start "," Alle programmer ", " Accessories ", " Entertainment " og vælge den lydoptagelse programmet .
3 .
Sæt standardlydenhed input til USB-porten . Tryk på " Play " på DAT-recorder , og klik derefter på " Optag "på edb-programmet . Lyden begynder at importere på computeren . Når du er færdig med optagelsen , klik på " Stop ".
4 .
Klik på " File ", " Save " og vælge en placering for at gemme filen . Klik på " OK " og lydfilen er gemt på computeren .
5 .
Start videoredigering program på computeren ( f. eks Windows Movie Maker ) og klik på " File ", " Import " og derefter vælge den lydfil, du har oprettet.
6 .
Klik og træk lydfilen ned til tidslinjen . Hvis du ønsker at tilføje video til din DAT lyd du kan importere en video -fil og trække den ned til tidslinjen også .
7 .
Vælg " Edit "," Export " og vælg en placering for at gemme filen til . Titlen videofilen , og klik derefter på det format, pull down menuen. Vælg " WMV "som video-fil og klik på " OK " for at oprette filen .


Previous:nothing Next:hvad er termiske inkjet print ? 

Kommentarer

Code:
change