hvordan man kan konvertere en VK -30 video til en dvd

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-16

VK er en VHS video optageformat , der først gjorde sin debut i 1960'erne . Formatet er i sort /hvid og kan kun optage op til 30 minutter af indhold ( dermed VK -30 titel ) . Selvom du ikke længere kan købe VK -optagere og bånd i elektronisk butikker , kan du importere indholdet på en computer, og brænde det på en dvd . For at gøre dette , skal du bruge en VK -afspiller og en installeret video capture kort på din computer . Du kan købe hentningskort på de fleste store elektroniske og computerforretninger

Du skal bruge: .
VK -afspiller .
VK -30 tape .
Video editor .
DVD-brænding .
Tom DVD .
DVD -brænder .


1 .
Coax -kablet i " Out " -porten på bagsiden af VK -afspilleren. Sæt den modsatte ende af kablet i " I " -porten på video capture kortet .
2 .
Start videoredigering program, du har installeret på computeren . Selvom du kan bruge iMovie eller Windows Movie Maker , der er snesevis af tredjeparts -programmer til rådighed , der fungerer lige så godt eller bedre .
3 .
Sæt VK -30 bånd i VK -afspilleren. Vælg " Capture "i video editor . Vælg " video capture kort " , og computeren sætter optagelsen standard til indholdet tilsluttet capture-kort.
4 .
Tryk på " Play " på VK -afspilleren. Klik på " Record " i videoen editor . Computeren begynder at importere indhold fra båndet . Klik på " Stop "for at afslutte optagelsen .
5 .
Dobbeltklik på den optagede fil og vælge "Eksporter "valgmulighed . Titel filen og vælge en placering for at gemme videofil til på din computer . Klik på formatet pull-down menuen og valgte enten . wmv eller. mov . Klik på " OK " og videofilen eksporten .
6 .
Indsæt tom dvd i dvd- brænderen . Starte DVD-brænding . Klik og træk den optagede video-optagelser i dvd- brænderen og klik på " Brænd "for at oprette disken .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter , installere eller reparere tastaturet taster på en dell bærbar 

Kommentarer

Code:
change