hvordan man kan konvertere et DVI -kabel

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-21

DVI er en standard kabel bruges til at forbinde din computer til de fleste skærme . DVI -forbindelsen er fundet på alle nye skærme og har taget i stedet for de ældre VGA -forbindelse . Med DVI- kabel kan du også oprette forbindelse til andre hardware såsom fjernsyn og projektorer , du kan dog nødt til at konvertere forbindelsen . Du kan konvertere DVI -kablet til næsten alle andre tilslutningskabel , herunder HDMI , RCA og S-video

Du skal bruge: .
DVI -kabel
. DVI adapter .
Tilslutningskabel .


1 .
Tilslut DVI -kablet til den enhed, du vil sende signalet ud fra ( f. eks din computer) . DVI-kablet har skruer , så sørg for at hånden stramme skruerne . Dette sikrer forbindelsen .
2 .
Sæt den modsatte ende af DVI -kablet i adapteren . Denne adapter ændrer DVI signal til en række forskellige tilslutningsmuligheder . Du kan finde de fleste DVI adaptere på store elektroniske og computere butikker .
3 .
Slut tilslutningskablet ( såsom HDMI , S-video eller RCA ) i given havn på den modsatte ende af adapteren .
4 .
Sæt den anden ende af forbindelsen kablet i den enhed , du vil sende DVI-signal til ( såsom et tv eller en projektor ) . Hvis du bruger et HDMI-kabel sæt det ind i HDMI -porten , for at bruge RCA eller S-video tilslutte den til " Video In " port .


Previous:nothing Next:fordele ved at bruge en bærbar 

Kommentarer

Code:
change