hvordan man kan lave en lyserød skærm på dell laptops

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-06

Kom godt i en pink skærm på din bærbare skærm kan være utrolig frustrerende , men desværre er det ikke alle , der ualmindelige . Attributterne for den lyserøde skærmen kan variere alt fra en hel lyserød nuance på skærmen for at kun nogle linjer, der viser op pink . Uanset hvad , det gør der arbejder på din bærbare computer vanskeligt og ubehageligt for dine øjne

Du skal bruge: . .
Ekstern skærm

Instruktioner


1

Tilslut en ekstern skærm til din bærbare computer . Hvis billedet på den eksterne skærm er god , så problemet er din bærbare computer skærm . Hvis den eksterne skærm viser også en lyserød skærm , problemet er i din bærbare computer hardware eller software .
2 .
Kontakt Dell , hvis din computer er stadig under garanti , når problemet er med din skærm . Hvis din bærbare ikke er dækket af garantien , skal du kontakte en computer værksted for at få skærmen repareret eller udskiftet .
3 .
opdatere driverne og bios . Forældede drivere eller BIOS har været kendt for at forårsage skærmen spørgsmål . Besøg Dells Drivere og downloads hjemmeside , hvor du kan indtaste din servicekode og finde den rette opdateringer til din computer .
4 .
Kontakt Dells tekniske support team , hvis ovennævnte skridt ikke får løst problemet med den lyserøde skærmen . Dell har haft kendte problemer med den rosa skærm , der er forårsaget af grafikkortet på nogle af deres bærbare computere. I mange tilfælde erstatter bundkortet nødvendigt for at afhjælpe problemet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Hewlett- Packard HP Officejet J4580 

Kommentarer

Code:
change