hvordan man kan lave lyd på Windows se

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-08

Der er mange forskellige service packs til Windows 98 Special Edition operativsystem . Selv om disse service packs typisk korrekte spørgsmål på det operativsystem , kan du stadig løbe ind i audio problemer med din Windows-baseret computer . Der er et par kendte fejl og Microsoft inkluderer en fejlfinding indslag om computeren for at hjælpe dig rette problemet

Du skal bruge: . .
Højttalere


1

Afbryd din nuværende højttalere form for computeren og tilslutte en ekstra par højttalere . Se, om problemet nu er løst . Hvis højttalerne ikke forvrider lyd, du kender problemet er med de andre par højtalere og ikke computeren .
2 .
Opdater din lyd-drivere og media player du kører på computeren . Hvis du vil køre live update på Windows klikke på " Start "," Indstillinger "og derefter " Control Panel ". Dobbeltklik på " Systemer " ikonet og find " Automatiske opdateringer ". Klik på " Automatiske opdateringer ", og din computer scanner efter eventuelle opdateringer Windows har for SE operativsystemet. Klik på "Download " , når nogen opdateringer vises på skærmen . Dette kan rette nogle af de lydproblemer du har med computeren .
3 .
Klik på " Start " og vælg " Hjælp og support . " Vælg " Løse et problem " og klik på " Spil , lyd og video problemer. " Vælg " Lydfejlfinding " og en lyd fejlfinding vises . Det hjælper dig gennem en fejlmelding proces for at korrigere , hvad problem, du har med din lyd .


Previous:nothing Next:hvad er ligheder i en pc og en mac ? 

Kommentarer

Code:
change