hvordan man kan overclocke en EVGA GeForce 8800 GTS

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-22

Overclocking en processor er et trick , at de fleste nørder har prøvet mindst én gang. Ved at fastsætte en processor , som er beliggende i et skærmkort i denne sag , til at køre hurtigere end sin standard hastighed , kan du få hurtigere ydeevne fra din hardware . Der er fare for at skade dit videokort , dog ved at få det til at overophede . Nividia 's GeForce 8800 GTS kort er nem at overclocke , men sørg for at ikke at skubbe den for langt , da de Køleapparater det kommer med , kan kun gøre så meget
1 .
Download nTune programmet fra nedenstående link . Klik på den blå " Download -knappen og på den næste side skal du klikke på " Accepter og download "knappen , og tryk derefter på " Gem fil ".
2 .
Dobbeltklik på den downloadede fil at installere det . Klik på " Install " og følg vejledningen. Dette vil installere NVIDIA Monitor og NVIDIA Control Panel .
3 .
Åbn NVIDIA Kontrolpanel. Til venstre vil der være et felt med en masse kategorier . Under " Performance " finde den ene hedder " Tilpas GPU indstillinger " og klik på det .
4 .
i den nederste del med titlen " GPU Fan indstillinger " klik på den knap, der hedder " Direct fan kontrol. " Flyt skyderen nedenfor, knap helt til højre. Klik på " Anvend " i nederste højre hjørne .
5 .
I afsnittet på den kaldte toppen " GPU clock settings " Der er to skydere . At flytte dem til højre vil overclocke hukommelsen bussen eller processoren . Flyt skyderne en plads ad gangen, og derefter hit " Anvend ". Derefter teste kortet ved at køre en grafiktunge spil eller program for at se hvordan det virker . Hold notat , hvor indstillingerne er på , hvis og når , ikke grafikken ikke arbejde . Må ikke flytte skyderen længere til højre , hvis du oplever problemer .

gode råd og advarsler


  • Overclocking et skærmkort kan forårsage skade eller endog helt ødelægge kortet . Det kan også ugyldiggøre garantien . Udvis forsigtighed .


  • Previous:nothing Next:hvordan du henter Microsoft-tastatur til din computer     

    Kommentarer

    Code:
    change