hvordan man kan overføre data fra en pc til en pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-15

Ti år siden var der ikke mange muligheder, når det kom til at overføre data fra en computer til den næste . Du kunne have brugt en diskette eller CD til at overføre dine data , både som alvorligt begrænsede samlede antal filer , du kunne sende frem og tilbage mellem maskinerne . Nu , men der er forskellige muligheder, så du hurtigt kan overføre et stort antal filer ( både i mængde og størrelse ) fra ¨¦n computer til den næste på få minutter

Du skal bruge: .
USB -drev
Ekstern harddisk .
Router .
Ethernet- kabler .


1 .
Brug et USB- flashdrev . USB -flashdrev er små harddiske , der er designet til at holde en stor mængde data , mens der stadig er uendeligt bærbare . Selv den mindste USB- flashdrev (ca. 1GB i lagerkapacitet ) kan holde den samme mængde data som mere end 10 cd'er . Sæt USB- flashdrev i en af dine computere , overføre filer til USB- flash- drev og derefter indsætte flash- drevet i den anden af dine computere . Filerne vil nu være tilgængelige på den anden maskine .
2 .
Brug en ekstern harddisk . Eksterne harddiske er en masse som USB flash- drev, kun meget større i størrelse . De kan også holde flere data , med den største eksterne harddisk til rådighed , som i 2010 , at have en over 1TB ( terabyte ) kapacitet . Tilslut den eksterne harddisk til en af dine computere og overføre filer på den. Tilslut derefter den eksterne harddisk til den anden computer . Dataene vil nu være tilgængelige på den anden maskine .
3 .
Sæt begge computere på samme hjemmenetværk ved hjælp af en router og to Ethernet- kabler . Slut hver computer til routeren via Ethernet-kabler . Derefter skal du højreklikke på en fil , du vil overføre og klikke på " Deling " -knappen. Klik på "Del denne fil " for at gøre filen øjeblikkeligt til rådighed for den anden computer . Du kan gentage denne proces for enhver fil eller mappe, du vil overføre fra den ene computer til den næste . Som store USB -flash -drev og især eksterne harddiske tendens til at være dyrt , det er måske din billigste metode til at overføre data fra en computer til en anden .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer Toshiba Satellite 2675dvd hukommelse 

Kommentarer

Code:
change